Süleyman
17 Nisan 2024 10:31

Citroen C4X navigasyon problemi
2024 yılının ilk günlerinde Düzce Kervan Bayii'nden sıfır Citroen C4X Shine aldım. Aracı teslim aldıktan sonra eve giderken navigasyonun Türkçe versiyonunun bozuk olduğunu (İngilizce, Fransızca ve Türkçe'yi birbirine karıştırıyor) fark ettim ve bayiyi aradım. 'Bir ara uğrayın, bakalım' dediler. Bir hafta sonra gittim. 'Bizim şu an yapacağımız bir şey yok, daha uzun bir zamanda randevu alıp gelin' dediler. Randevu alıp gittim. 'Romanya'daki fabrika ile irtibat kurup kod alacağız. Onlar araca uzaktan bağlanacak' dediler. Daha sonra randevulu en az iki defa daha gittim. Servise aracı teslim ediyorum. Bekliyoruz, bekliyoruz. 'Romanya ile irtibat kuramadık' deyip beni gönderdiler. Citroen müşteri hizmetlerine konuyu defalarca ilettim. 'Bizi servis ilgilendiriyor. Sizinle irtibata geçecek' deyip beni servise yönlendiriyorlar. Tüm bunlardan sonra Citroen'in marka sahibi Fransa'ya durumu anlatan e-posta attım. Onlar, aracın üretim yeri Fransa olmadığı gerekçesiyle bana Y******* olamayacaklarını, sorunu Türkiye'nin çözebileceğini yazdılar. Ben de aracın üretim yeri olan Romanya'daki fabrikaya durumu anlatan e-posta gönderdim. Romanya çözüm adresi olarak bana Fransa'yı gösterdi. Fransa'ya tekrar e-posta gönderdim. Yine çözüm adresi olarak Türkiye müşteri hizmetleri gösterildi. Servis en son 'Güncelleme gelecek, geldiğinde sizi haberdar edeceğiz' diyor. Servis yetkililerine ne zaman güncelleme geleceğini soruyorum, 'Bilemeyiz, üç ay, altı ay, bir yıl; ne zaman gelirse sizi haberdar edeceğiz' diyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracaktım, ancak ürün bedeli yüz bin liranın üzerindeki sorunlar onların görev alanına girmiyormuş. Bana adliyelerdeki arabuluculara başvurabileceğimi söylediler.
Ben, bir dünya markası olarak bilinen Citroen'den sorunumun acilen çözülmesini istiyorum. Ben bu aracı ikinci el almadım, sıfır aldım. Böyle bir durum nasıl olabilir? Lütfen sorunuma çözüm bulun.

Not: Türkiye'de Citroen'in müşteri temsilcilerinden başka, neden üst düzey bir yetkiliye ulaşamıyorum? Şikayetimi genel müdür düzeyinde bir yetkiliye ulaştırabileceğim bir iletişim bilgisi neden yok? Müşteri temsilcileri sorunu çözemiyor ya da çözüme ilişkin net bir şey söyleyemiyor.
Bütün e-posta yazışmaları eklerdedir.
Süleyman Y*******
0505*****44

citroen-c4x-navigasyon-problemi-4.pdf
citroen-c4x-navigasyon-problemi-1.docx
profile profile profile

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4: Bitmeyen Multimedya Sorunları Ve Beklenen Parça

Fikret
25 Şubat 2025 02:34
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Citroen E-C4X Kamera Arızası Ve İlgisizlik

Sezen
25 Kasım 2024 22:10

Turan
13 Mayıs 2024 11:55
0 Km. Citroen C4 Vites Arızası
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4x Ekran Kapanması

Ahmet
18 Temmuz 2024 19:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 18:21