Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross Şanzıman Ve Samandıra Sorunu

22 Temmuz 2024 02:32

Merhabalar,

İzmir Gaziemir Arkas Citroen bayisinden 2023 yılı Mayıs ayında almış olduğum Citroen C3 Aircross marka aracım, 23.05.2024 tarihinde yıllık bakıma 1 hafta kala motor ve şanzıman arızası verdi. Çekiciyle servise götürdük, yapılan ilk incelemede yağ soğutucu tespit edildi ve 1 hafta sonra değişim yapıldı. Aracı teslim almaya gidecekken şanzımanda sorun devam ediyor dendi ve değişime karar verildi. Stoklarda olmasına rağmen 13.06.2024 tarihine kadar ancak işlem bitti. Bu sürece kadar ikame araç verilmedi. 13 Haziran'da aradılar ve aracı teslim almaya gittim. Servisten çıkarken aracım viteste stop etti. Otomatik bir araç, 2 dakika sonra otobanda başıma gelseydi sonucun ne olacağını herkes tahmin edebiliyordur. Şamandıranın değişmesi gerektiği belirtildi ve sonunda 28 Haziran'da aracı teslim aldım. Bu süreçte araca bakım yapıldı ve ekstra pasta, cila, boya koruma, seramik kaplama yaptırdım. Zannetmiştim ama maalesef lekelerle birlikte teslim ettiler. Fotoğrafları temsilciye gönderdim ama dönüş yapmaya tenezzül bile etmediler. 13.07.2024 tarihinde aracın yakıt deposunu doldurdum, araca bindiğimde çeyrek depo boş gösteriyordu. Yine şamandıra sorunu çıktı maalesef. Randevuyu 9 Ağustos'a verdiler, o da aynı sorundan randevu talep ettiğim içinmiş, yoksa 17 Ağustos'a randevu alabilirmişim. Uzun lafın kısası, severek almış olduğum 1 yıllık ve 14 bin km'de olan aracım servisten çıkamaz durumda oldu. Tamamen pişmanlık duyuyorum. Stellantis grubundan artık, yaşadığım onca şeyden sonra hiç aranmadım bile Gaziemir Arkas servisinden, yazık ki ne yazık.

profile profile profile

Citroen C3 Aircross Pişmanlığı

Aykut
11 Temmuz 2024 14:44
Tan sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 20:53
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Start Stop Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Salih
20 Ocak 2025 16:28

Citroen C3 Aircross Arıza Ve Servis Mağduriyeti

Ahmet
20 Ocak 2025 14:56

Citroen Sorunlu Sıfır Araç Ve Satış Sonrası Hizmet Kalitesi!

Ömer
07 Ağustos 2023 20:42