Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo Ses Şikayeti

Citroen Berlingo Ses Şikayeti
11 Ocak 2024 18:45

Citroen Berlingo Shine Bold xtr modelinden Aralık 2023'te iki adet satın aldım. Araçlardan birinin arka sol tarafında kasis veya çukura düştüğünde garip bir metal sesi geliyor. 'Tak' diye bir ses var ve araçta bir problem olduğunu düşünüyorum. Ancak aracım şu anda 2000 km'de ve bu ses için iki kez servise bıraktım. Servisten gelen yanıt çok üzücü. Yetkili servis olan Mepa Yenibosna'daki ilk ziyaretimde 'takozları yağladık' dediler. İkinci ziyaretimde ise 'bu araçlarda yapısal bir ses var, müdahale edemiyoruz' diyerek konuyu kapatmak istediler. Diğer aracımda bu ses yok ve sesin nasıl yapısal olabileceğini anlamıyorum. Aracımı alalı bir ay olmadı ve kilometre 2000. Citroen almış olmakla hata mı ettim diye kendimi sorguluyorum. İki yılda bir araçlarımı değiştiren bir firmayım ve kendim Almanya ve İsviçre menşeli olan beş adet firmanın yetkili servisiyim. Biz müşterilerimize 'yapısal' gibi bir kelime kullanamayız, ne demek olduğunu anlamıyorum. Zaten araçta ufak tefek pek çok hata var, göz yumduk; ancak bu sesi de dinlemek istemezsiniz, umarım. Aracı kullanmaya devam ettikçe, bu sesi duyarsam emin olun sizin de kulaklarınızı çınlatırım, her seste bildirmek isterim. Konuyla ilgili tarafıma dönüş bekliyor ve saygılarımı iletiyorum.

Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Mahir
10 Haziran 2023 11:53

Citroen Hatası, Düzeltilmesini İstiyorum Arabam!

Macit
02 Haziran 2024 22:02
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Arka Helezon Ses Gelmesi

08 Haziran 2024 12:33