Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
02 Ağustos 2024 20:37

Citroen Antalya Balaban bayisinden 2024 model C5 Aircross Shine Bold araç satın aldım. Aracın kullanma kılavuzu artık flash bellekte dijital olarak geldiğinden araç ile flash belleği de teslim ettiler. Aracı aldım, ikamet ettiğim Alanya ilçesine gelip kullanım kılavuzunu okumak için flash belleği bilgisayara taktığımda flash bellek içerisinde üç adet PDF dosyası olduğunu, PDF uzantılı dosyaların bozulmuş olduğunu, açılamadığını gördüm. Şimdi soruyorum size, bu durumun çözümü için 2,5 saat Antalya'ya gidip 2,5 saat geri dönmek mi gerekiyor? Teslim edilen ürünlerin kontrolü nasıl yapılmaz? Bayide aracı bana tanıtan arkadaşa tanıtım işi bittikten sonra araç tarafıma teslim edileceği anda 2,5 saat yol gideceğimden dört tekerin PSI değerlerinin 36 olarak ayarlanmasını rica ettiğimde, servisin bu talep için çok yoğun oldukları cevabını bana iletti. Bayi kalitesini/yaklaşımını sizlerin insafına, vicdanına ve yorumuna bırakıyorum. Citroen Türkiye bu konu ile ilgilenecek mi göreceğiz. Onların da puanı o zaman verilecek. Satın almış olduğum aracı nasıl kullanacağıma dair elimde ne bir kitapçık ne dijital bir belge var. Kalakaldık ortada.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Sıfır Aracım 3 Ayda 2 Kez Arızalandı Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyetimi Çözmüyor

Uğur
10 Ekim 2025 14:24
Anadolu sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Kaput Ve Vites Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Anadolu
24 Mayıs 2025 13:15
Sıfır Araçta Kaput Ve Vites Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Citroen'den Aldığım Aracın Boya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Ahmet
12 Mart 2025 18:31
Citroen'den Aldığım Aracın Boya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Mağduriyet Ve İlgisizlik: Yalnız Bırakıldım

Baran