11 Kasım 2024 20:42

04.11.2024 tarihinde Manisa ili Yunusemre ilçesi 8 Eylül Cad. No:224 adresinde şubesi bulunan Çetmen (Konfor) Mobilya isimli firmadan seri sonu sıfır ürün olarak koltuk takımı satın aldım. Ancak ürün tarafıma satılırken teşhirde açık ürün olduğu söylenmedi, ürünün sadece fotoğrafını gördüm. Ürünün Turgutlu ilçesinde olduğunu beyan ettiler. İşlem bittikten 1 saat sonra şüphelerim üzerine aradığımda, ürünün teşhirde açık olduğunu ve kirli olsa bile yıkatabileceğimi söyleyerek alaycı bir şekilde iptal edemeyeceğimi belirttiler. Ayrıca tarafımıza yapılan sözleşmenin bir nüshası verilmedi. Telefonla arayarak (11.11.2024) günü talep ettiğimde, daha önceden yaptığımız sözleşmenin üzerine sonradan kaşe basılarak 'özürlü ürün' ibaresi yazılmış, fakat anlaşılacağı üzere kaşe yazısının üzerinde imzam yoktur. Müşteri hizmetlerini ertesi gün aradım, birkaç gün içerisinde döneceğiz dediler fakat dönüş olmadı. Bugün aradım, ürünün iptali olmuyor dediler. Ben aramasam iptal için yasal süre geçecekti. Bu mağazadan ilk defa alışveriş deneyimim benim için çok kötüydü. Ürünü henüz teslim almadım ve almayacağım.

12 Kasım 2024 08:42 (Şikayetten 12 saat sonra)
Ayhan
Ayhan
13 Kasım 2024 01:06

Arıyorlar fakat çözüm yok

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Çetmen Mağazasından Aldığımız Koltuk Takımının Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

29 Ekim 2024 01:33

06 Eylül 2024 18:00
Ali sonucu yetersiz buldu

07 Ekim 2024 13:27
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 14:28
Çetmen'den Aldığım Koltuk Takımı Hala Teslim Edilmedi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 14:43
Çetmen Mobilya Kusurlu Koltuk Takımı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!
Çetmen Mobilya Kusurlu Koltuk Takımı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri!