Cengiz sonuçtan çok memnun

Carrefour SA Esem Terlik (Cross) Model 25 Günde Yan Bantları Yapışkanından Ayrıldı!

20 Haziran 2024 22:58
Cengiz'in Teşekkür Mesajı
“Carrefour, problemimi çözdü, kısa zamanda ürünü iade alarak, para iadesinde bulundu, teşekkür ederim”

Esem terlik (Cross) modeli Carrefour SA Urla, Altıntaş şubesinden aldım. 25 günde yan bantları yapışkanından ayrıldı, aynı benzerini de başka bir müşterinin başına gelmiş, ürün hatası var, Carrefour SA'ya götürsem biliyorum, bin dereden su getirecekler. Bir şubede fiyat 299.90, başka şubede 399.90 bu fiyat farkı neden dedim, kem küm demek ki üretim yeri ayrı yerlerde yapılıyor ama marka Esem. Esem firması demek ki bu terliklerde yapıştırma hatası var, ürünleri geri toplatmalı veya ürünlerin iadesini alıp, paramızı geri vermeli (bu şekilde satmaya devam ederse, satıcılarda bu şikayetlerden dolayı müşteri ile kötü olmamak için, Esem ürünlerini boykot edecektir) Avrupa'lı yapıyor diyoruz çünkü orada böyle ayıplı bir ürünü satamaz, cezası var. Biz taklidini bile pes paye bir şekilde yapıyoruz, piyasada dünya kadar bu şekilde yanı bantlı spor ayakkabı satılıyor, nerede görülmüş bir ay olmadan ayrılsın.

20 Haziran 2024 23:04 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Cengiz

Carrefour SA Esem Erkek Terlik
Carrefour SA Esem Erkek Terlik
Osman sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 14:32
"Müşteri temsilcisi Zeynep hanıma çok teşekkür ederim sorunu çözüme ulaştırdığı için..."
Carrefour SA Dan Alınan Esem Terlik
Tulin sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 14:06
Yiğit sonuçtan çok memnun

18 Ağustos 2024 20:55
Seda sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2023 22:37
"Carrefour SA genel müdürlük Şikayetvar ekibinden Zeynep hanıma teşekkür ederim her gün aradı, ilgilendi."
Carrefour SA'dan Aldığım Esem Marka Terliğin 20 Günde Bantları Ayrıldı

CarrefourSA Kategorileri