Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Carrefour KDV Adı Altında Müşterilerinden Pişirme Ücreti Alıyor

Carrefour KDV Adı Altında Müşterilerinden Pişirme Ücreti Alıyor
18 Mayıs 2024 01:43

17.05.2024 tarihinde Maltepe Park Carrefour şubesine yemek yemeye gittik. Daha önce de gittiğimiz bir yerdi. Burada istediğimiz bir ürünü - balık, tavuk, et - alıp Carrefour'un içinde bulunan pişirme yerine veriyoruz. Daha sonra orada yiyoruz. Ancak şimdiye kadar aldığımız ürünü yüzde 1 KDV ile alıp pişirtirken, en son gittiğimizde aldığımız ürünü pişirme yerine verdik ve yüzde 10 KDV uygulandı. Bu, Carrefour'un içinde Carrefour'a bağlı bir yer olup, restoran olmadığını belirtmek isterim. Böyle bir uygulamadan vazgeçilmesini talep ediyoruz. Bu uygulama, müşterilerden dolaylı yollarla bir şekilde pişirme ücreti alınmasına yol açıyor. Bu uygulamanın değiştirilmesini istiyoruz.

profile profile
18 Mayıs 2024 09:20 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Halit sonuçtan çok memnun

03 Haziran 2024 16:52
"Carrefour müşteri hizmetleri beni arayarak hatanın düzeltildiği bildirdi. Tüm halkımızın bu ve buna benzer vatandaşlık görevini yerine getirmesini diliyorum. Mücadele vermeden hak kazanılamaz bir nebze faydam oldu ise ne mutlu bana. Carrefour müşteri hizmetleri görevlisi kibar ilgili bana dönüş yaparak bilgi veren zeynep hanıma teşekkürler"
Carrefour SA Kurumsal Bir Firmada Etiket Ve Kasa Fiyatı Uyuşmazlığı
Ata sonuçtan çok memnun

27 Ocak 20:02
Ataman sonuçtan memnun

19 Mayıs 2024 18:39
"Teşekkürler"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 18:30

Carrefour SA Hilltown Şubesinde Pişirme Hizmetine Ek KDV Mağduriyeti