Bekir sonuçtan çok memnun

Burgan Bank Hesabımdan 1 Tl Bile Havale Yapamıyorum

25 Ocak 2024 11:26
Bekir'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet var sitesine teşekkür ederim. Halkın bilgilendirilmesi ne ve Çözüm üretilmesine defolu kurumların ayıplı kusurlu hizmetlerini deşifre edilmesine vesile olmaktadır.”

Burgan Bank 1 TL havale için dahi onay almak için geri arama yapıyor. Ancak geri aramayı da yapamıyor. Bu nedenle havale yapamıyorum.

Burgan Bank hesabımdan kredi kartıma tek kuruş dahi havale yapamıyorum. 1 TL için bile onay alınması gerekiyormuş. Bunun için Burgan Bank'ın 0850 222 29 10 numaralı telefonundan beni aramaları gerekiyormuş ancak sorun şu ki benim telefonumu arayamıyorlar! 6 aydır defalarca sorunumu Burgan Bank'a bildirdiğim halde sorun çözülmedi. Vodafone şirketi de hattımda kısıtlama olmadığını, sorunun bankadan kaynaklandığını bildirdiklerini ilettiğim halde 1 TL havale yapmam dahi engellenmektedir.
Türkiye'deki hiçbir bankada Burgan Bank'taki gibi ilkel bir uygulama yok. 1 TL için bile neden onay için geri arama yapmakta ısrar ederler anlamış değilim. Ayrıca beni şifremi girerek işlem yaptığıma göre neden illada tekrar 1 TL için benden tekrar onay almak istenmektedir. BDDK böyle bir zorunluluk emretmemiştir. Keyfi ve gereksiz uygulama ile hesabımdaki paramı kullanmam engellenmektedir.

25 Ocak 2024 15:22 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz bildiriminizin tarafımıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması adına kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Süreç tamamlandığında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. BURGAN BANK A.Ş

26 Ocak 2024 14:46

Değerli müşterimiz, paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, BURGAN BANK A.Ş

Bekir
Bekir
27 Ocak 2024 16:38

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Burgan Bank Hesabım Haksız Yere Kısıtlandı, 22.000 TL'me Erişemiyorum

04 Kasım 2025 15:49
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Banka Araması Sonrası Hesap Yetkilerim Kısıtlandı

31 Ekim 2024 22:41
Hasan sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 01:23
"Teşekkür ederim ilginiz alakanız hızlı dönüşünüz için"
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz Hesap Kısıtlaması Ve Yanıltıcı Mesajlar

25 Kasım 2024 16:50