Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz Hesap Kısıtlaması Ve Yanıltıcı Mesajlar

Yetkisiz Hesap Kısıtlaması Ve Yanıltıcı Mesajlar
25 Kasım 2024 16:50

Burgan Bank On hesabıma girdiğimde "Sadece izleme yetkisine sahipsiniz, işlem yetkiniz bulunmamaktadır." uyarısı alıyorum.

Ayrıca bana gelen mesajda ; değerli müşterimiz, talebinize istinaden yetkiniz güncellenmişti r. Destek almak istediğinizde bizi 0850 222 29 10 numaralı iletisim merkezinden arayabilirsiniz. Denilmektedir fakat benim böyle bir yetki talebim olmadı.

Müşteri hizmetlerini aradığımda güvenlik amaçlı olduğu ve düzeltileceği söyleniyor fakat bana sorulmadan böyle bir uygulamanın yapılması hukuksuzluktur.

Yetkinin acil açılmasını aksi halde gerekli şikâyetlerde bulunacağımı bildirmek istiyorum.

26 Kasım 2024 09:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz bildiriminizin tarafımıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması adına kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Süreç tamamlandığında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. BURGAN BANK A.Ş

26 Kasım 2024 10:35

Değerli müşterimiz, paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza sms ile bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, BURGAN BANK A.Ş

Burgan Bank On Hesabında İşlem Yetkisi Sorunu

Hüseyin
18 Mart 2025 16:50
Burgan Bank On Hesabında İşlem Yetkisi Sorunu
Erman sonucu yetersiz buldu

28 Ekim 2024 20:01
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Banka Araması Sonrası Hesap Yetkilerim Kısıtlandı

31 Ekim 2024 22:41