Keziban sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Gb062 Kombi 6A Arızası

20 Kasım 2023 19:15

Buderus GB062 kombim 6A arızası verdi. Servis 3 defa geldi tüm parçaları değiştirdi söktü taktı yine çalışmadı. Arızayı bir türlü tespit edemediler. İş yerine götürelim arada buluruz deyip cumartesi günü söktü götürdüler. Pazartesi günü uğradım hala inceliyoruz bulacağız ama dedi. Öğlende uğradım bir hafta olmuş hala bulacağız çok komplike bir cihazmış. Sanırsın aya roket fırlatacak. Tamam getirin yerine takın dediğimde; bu kombi yasal olarak bir hafta burada kalması gerekiyordu eğer siz bir işlem başlatırsanız biz de kombiyi yaptırmadığınızı söyleriz diyerek beni tehdit etti. Salı günü başlayan işlem diğer hafta pazartesi olmuş, üç defa eve gelmiş arızayı bulamamış bir de servis yaptırmadı derim diye beni tehdit ediyor. Ben kış günü bozuk kombi ile baş başa kaldım.
Evet Bosch olarak servis verdiğiniz kişiler takdire şayan. Buderus kombi mi aman ha

09 Aralık 2023 18:05

2 gün önce Bosch Buderus satış bayi demirel MÜHENDİSLİK/Atakum Samsun 2019 10. Ayda aldığımız Buderus GB062 kombimiz A6 arızası verdi ve çözümsüz kaldı. Firma değişim yapmıyor yaklaşık 1 ay olacak. Kombiyi aldığımızda Faturamız verilmedi. Şimdi kanuni yollara başvuracağımızdan dolayı fatura talebinde bulunduk ancak firma; ne yapacaksınız mahkemeye mi vereceksiniz diye bir haftadır faturamızı vermiyor bulamadık diyor. Faturamın tarafıma ibraz edilmesini talep ed

06 Aralık 2023 20:20

Bosch Buderus satış bayi demirel MÜHENDİSLİK/Atakum Samsun

2019 10. Ayda aldığımız Buderus GB062 kombimiz A6 arızası verdi ve çözümsüz kaldı. Firma değişim yapmıyor yaklaşık 1 ay olacak. Kombiyi aldığımızda Faturamız verilmedi. Şimdi kanuni yollara başvuracağımızdan dolayı fatura talebinde bulunduk ancak firma; ne yapacaksınız mahkemeye mi vereceksiniz diye bir haftadır faturamızı vermiyor bulamadık diyor. Faturamın tarafıma ibraz edilmesini talep ediyorum.

20 Kasım 2023 19:57 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

30 Kasım 2023 21:58

Kombim bugün 22 gündür arızalı ve kayıtlarınızda hala problem giderilmemiş olarak gözükürken ne arayan ne soran var. Sabahtan itibaren yasal yollara başvura cağım.

04 Aralık 2023 13:21

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Buderus Kombi 6A Arızası

Po Talks
09 Aralık 2023 11:34
Buderus Kombi 6A Arızası
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Buderus GB 062 Baş Ağrısı

İbrahim
19 Aralık 2023 09:15
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Buderus GB062 Kombi Tüketici Hakem Heyeti Sürecinde Ayıplı Teklif

Kemal