Mike sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 10:38

Buderus dan 32 adet Buderus GB012-25k kombi aldım sitemizdeki dairelerimize. Fakat aşağıda resimde belirttiğim ürün 1 yıl geçmesine rağmen arızaları başladı, Ejanjör değişti ve bir küçük parçası daha değişti fakat sorunlar çözülmedi. Buderus dan bize 2 sene önceki aldığımız fiyatı iade edebileceklerini söylediler :). Düşünsenize kombi bugün 25.000 TL bize 3.500 TL iade verebileceklerini söylediler. Değişimi ise o model artık olmadığından yapamayacaklarını belirttiler. Servis muadilinde veremeyeceklerini belirttiler! Ben Türkiye'de Buderus a tövbe ettim, bu kadar duyarsızlık, çözümsüzlük için Alman kalitesi hiç yakışmadı, ayrıca Almanya'daki Buderus da yazacağım birazdan. Alman kalitesine bu hiç yakışmadı.

07 Şubat 2024 10:48 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

09 Şubat 2024 11:24

Ertesi gün hızlıca aradılar, farklı bir Buderus servis geldi fakat başka Buderus servislerinin bulamadığı ve başka Buderus servislerin koyduğu teşhislerden doğru bozuk parçayı buldular, yanı burda sunu anladık diğer Buderus servisleri boşuna kazan değiştirmişti, boşuna ejanjör değiştirmişti ve boşuna bir valf değiştirmişti. Bu yeni gelen servis direk arızalı parçayı (Rekiplatör parçası delinmiş sürekli su eksiltiyor) arızasını bulup çözmeye çalıştı fakat biz uzun sure defalarca mağdur olduğumuzdan kombinin tamamen değişmesini rica ettik... Sonucu bekliyoruz!

29 Şubat 2024 23:11

Evet haftalarca bekledikten sonra nihayet beni aradılar, ve 2021 de satın aldığım 3.500 TL civarında yapmış olduğum ödemeyi, yine fatura tarihinde ödemiş bulunduğum rakamdan ödemeyi teklif ettiler :) ben gecen ay o ayarda bir kombiyi 23.000 TL'ye almışken :) gülelim mi ağlayalım mı? Alman firması/markası bunu yaparsa, yakışmadı maalesef... Telefonda kabul etmeyeceğimi ve kombimi tamir etmeye devam etmelerini rica ettik bakalım onun sonucu ne çıkacak.

04 Mart 2024 10:26

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

04 Mart 2024 10:31

Evet evvelki gün geldiler, eşanjörü değiştiler, süreç yavaş ilerledi, fakat Şikayetvar ın etkisi çok tabii ki, bir şekilde sorunu çözdüler, istediğimiz aslında yeni bir kombi olmasına rağmen bu kadar parça değişiminden sonra yeni bir kombi veya gerçek kombi fiyatını iade almaktı buna yanaşmadılar ama ortadada bırakmadılar. Bu nedenle orta puan veriyorum. Ne iyi ne kötü, minimum yapılması gereken yapılmış oldu Buderus.

Buderus GB172 Alüminyum Eşanjör

Kazım
09 Aralık 2023 00:17
Sayit sonuçtan hiç memnun değil

Sayit
21 Şubat 2025 15:45
Buderus Kombi İle Yaşanan Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 17:32
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
27 Mart 2024 15:49