Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Ayıplı Kusurlu Ürün Göndermiş. Acil Değişim İstiyorum.

Buderus Ayıplı Kusurlu Ürün Göndermiş. Acil Değişim İstiyorum.
13 Aralık 2023 12:47

10 Aralık 2023 Pazar günü servisin açıp çalıştığı kombi 24 saat geçmeden arızalanır mı? Pazartesi günü servisi aradım. Arıza üç yollu vananın sıkışma siy mış. Servis salı günü üç yollu vananın ayarlarını yaptı. Salı akşamı tekrar arıza çıktı. Yine kullanamadık. Bugün 13 Aralık Çarşamba ve servisi yine aradım. Yine uzun süren beklemeler... Buderus'ta Binamızda doğalgaz dönüşümü yapıldı. 13 daire Buderus taktırdı. 4 kombide sorun çıktı. 3'ünün hatası da üç yollu vana sıkışma siy mış. Üç yollu vana değişirse sorun çözülebilirmiş. Bu kadar sorun olması üretim serisinde hata olduğunu gösterir. Sorunun sadece vana değişimi ile çözülmeyeceğini başka parçalarda da sorun olduğunu düşünüyorum. Kombiden soğudum, Buderus'tan soğudum, markaya inancım sarsıldı. 2 gündür soğukta kaldık. 2 küçük çocuğum var. Battaniyelerle elektrik sobasıyla oturuyoruz. Çocuklar hastalanmaya başladı. 300 yıllık markaya olan güvenim sarsıldı. O kadar marka arasında Buderus, iyi markadır kalitelidir, düşüncesi ile GB122i aldık. Ben de komşularım da mağdur oldu. Kombi değişimi istedik. Değişimin haftalarca süreceği söylendi. Ürünün değişim süreci bu kadar sürer mi? Ürün serviste yoksa etraftaki yetkilileri satıcı esnaftan alıp takılamaz mı? Kış günü haftalarca kombi değişimi beklenir mi? Keşke bunlar yaşanmasaydı...
Buderus bana ayıplı kusurlu ürün göndermiş. Ürünün acilen değişmesini istiyorum.
İyi günler.
Ramazan Ö****

Seri No: 82902771662957736901283
Cihaz kodu: 7736901283
Cihaz Adı: GB122i-24 KD h

13 Aralık 2023 13:46 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

16 Aralık 2023 12:47

Buderus'un ilgisizliği çözüm bulması ya da zamana yayması çok can sıkıyor. Koskoca marka kış için hazırlık yapmaz mı? Markaya güvenim sarsıldı. Mağduriyetimiz artarak devam ediyor.

18 Aralık 2023 09:58

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

21 Aralık 2023 22:20

Buderus çözüm merkezi, çözüm bulmak yerine çözümsüz bırakarak yıldırma taktiği uyguluyor. Parça değiştirirsen, cihaz değişikliği yapmayız. Cihaz değişikliği talep edersen parça değişimi ya da tamir yapmayız, anlayışında. Ayıplı-kusurlu ürünü değiştirmek için ne bekliyorsunuz? Bu cihaz ölü doğmuş bir bebek gibi, cenazeyi kaldırmak yerine organ nakli ile yaşatalım ne demek? Her fabrikada üretim hatası olabilir. İnsan ya da makine kaynaklı hata olabilir. Kusurlu ürün gönderdiğinizi kabul etmek, size ne kaybettirir? Hatayı kabul edip yeni ürün göndermek yerine parça değişimine mecbur bırakmak size çok şey kaybettirir. "İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim." diyen Bosch, acaba çözüm merkezinizi görse ne derdi? Şüphesiz, güvenden daha fazlasını kaybediyorsunuz.

Yorumlar (9)

Muhtemelen kronik sorundur

Kemal
Kemal

29.12.2023 tarihinde garantisi başlayan Buderus GB062 model kombi 1 gün sonra 3 yollu vana motor arızası verdi. İade ettim. 06.01.2024 tarihinde garantisi başlayan aynı model Buderus GB062 model kombi 3 gün sonra, yine aynı 3 yollu valf arızası verdi. Teknik servis çağırdım bakalım ne olacak!

Akın
Akın

Benim kombi yerli bir markanın ürünü ve şu ana kadar sıcak su, ocak ve ısınmadan yana herhangi bir sıkıntım olmadı. Yeni kombide daha kullanımın başlangıcında böyle problemler varsa ve müşteri temsilcileri de yeterli ilgiyi göstermiyorsa yerli ürünleri tavsiye ederim. Size geçmiş olsun.

Şerif

Buderus bizim içinde saygın bir marka idi fakat yaşadıklarım sayesinde anladım ki gözümüzde çok büyütmüşüz. Ne yazık ki ilgi alakadar müşteri memnuniyeti yok denecek kadar az. İnsanlar bir sürü para veriyor ve işin ilginç yanı parasıyla rezi l oluyor. Bir günlük kombide parça değişimi olur mu koca bir firmanın bu denli tutumu verilen güvenin kırılması olacaktır.

Merve
Merve

Yeni ürün istediğimizde gelmesinin 2 -3 hafta süreceği söyleniyor. Bu bekleme süresinde ise soğukta beklememiz isteniyor. Böyle şey görmedim

Canan
Canan

Değişmesi gereken cihaz için 2 3 hafta süre veriliyor kış ayında bu süre çok uzun ürüne olan güvenimiz hiç kalmadı

Yunus
Yunus

Aynı seri bende de var, şüphe ile bekleyecek miyiz şimdi. Buderus markasına güvenmiştim. İnşallah bozulmaz.

Soner
Soner

Ben de yeni evime Buderus almayı düşünüyordum. Buderusta bu şekilde problemler varsa başka bir markaya yönelirim herhalde

Bencede

Şerif sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 22:26
Buderus GB 122i Kusurlu Kombinin Değişimini İstiyorum.
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kombide İlk Günden Arıza Ve Mağduriyet

Yavuz