Recep
03 Aralık 2024 21:44

Merhabalar, BTCTURK hesabıma giriş yapamıyorum. Cep telefonuma şifre geliyor, giriyorum, oradan e-mailime kod gönderiliyor. Kod e-mailime geliyor. Fakat aynı cihazla giriş yapmama rağmen yeni cihaz kaydı için e-mail adresinize gelen kodu girin ve yeni cihaz kaydı sonrası 6 saat süreyle yeni kripto para adresi ekleyemezsiniz yazıyor. Ben, yeni cihaz kaydı dediği için başka bir şahıs hesabıma girebilir, virüs olabilir korkusu ile mailime gelen kodu girmedim. Şikayetlerimi buraya yazmaya karar verdim. Bende endişe ve korku yaratan, hesabıma girememe ve 6 saat süreyle yeni kripto para adresi ekleyememe nedeniyle de maddi mağduriyetime sebep olabilecek BTCTURK'ten kaynaklı bu durumların acilen düzeltilmesi için BTCTURK'ten çözüm ve tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

03 Aralık 2024 21:51 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba Recep Bey, Öncelikle BtcTurk olarak, işlemlerinizin hızlı ve doğru şekilde gerçekleşmesi için 7/24 çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Talebiniz ile ilgili size bilgi verebilmemiz için bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, BtcTurk Kullanıcı Destek Merkezi

Nilgün
31 Ağustos 2024 18:34