Sema sonuçtan çok memnun

Braun IPL Cildime Alerji Yaptı

11 Şubat 2024 21:42
Sema'nın Teşekkür Mesajı
“Özdilek'ten aradılar, doktor raporu ile gittiğimde iade alacaklarını söylediler ben de raporumu götürdüm iade aldılar Özdilek'e teşekkür ederim”

01.22.2024 tarihinde Antalya Özdilek AVM'deki Özdilek mağazasından aldığım Silk Expert Mini PL1000 cihazı vücudumda alerjiye neden oldu. Bu alerji o kadar şiddetliydi ki, cildimle temas ettiği her yer sanki kaynar su dökülmüş gibi kabardı ve acil servise giderek serum tedavisi görmek zorunda kaldım. İsterseniz bu durumu belgeleyen bir doktor raporu da temin edebilirim. Daha önce güzellik merkezlerinde epilasyon yaptırdığımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Bugün ürünü aldığım mağazaya geri götürerek iade etmek istedim; ancak, danışma bana Braun ile doğrudan iletişime geçmem gerektiğini, kendilerinin iade işlemi yapamayacaklarını belirtti.

Bu ürüne 4.499 TL ödedim ve kullanamıyorum. İadenin yapılmasını talep ediyorum. Eğer sizden de olumsuz bir yanıt alırsam, haklarımı aramak için gerekli tüm mercilere başvuracağım.

Sema
Sema
12 Şubat 2024 20:17

22 Eylül 2024 12:22
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 20:51

Braun Lazer Epilatörüm Bozuldu Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağdur Etti

15 Haziran 2025 09:52
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
04 Nisan 2025 20:36