Braun IPL Cildime Alerji Yaptı

11 Şubat 2024 21:424.725
Sema'nın Teşekkür Mesajı
Özdilek'ten aradılar, doktor raporu ile gittiğimde iade alacaklarını söylediler ben de raporumu götürdüm iade aldılar Özdilek'e teşekkür ederim

01.22.2024 tarihinde Antalya Özdilek AVM'deki Özdilek mağazasından aldığım Silk Expert Mini PL1000 cihazı vücudumda alerjiye neden oldu. Bu alerji o kadar şiddetliydi ki, cildimle temas ettiği her yer sanki kaynar su dökülmüş gibi kabardı ve acil servise giderek serum tedavisi görmek zorunda kaldım. İsterseniz bu durumu belgeleyen bir doktor raporu da temin edebilirim. Daha önce güzellik merkezlerinde epilasyon yaptırdığımda böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Bugün ürünü aldığım mağazaya geri götürerek iade etmek istedim; ancak, danışma bana Braun ile doğrudan iletişime geçmem gerektiğini, kendilerinin iade işlemi yapamayacaklarını belirtti.

Bu ürüne 4.499 TL ödedim ve kullanamıyorum. İadenin yapılmasını talep ediyorum. Eğer sizden de olumsuz bir yanıt alırsam, haklarımı aramak için gerekli tüm mercilere başvuracağım.

Sema
12 Şubat 2024 20:17

Braun Kişisel Bakım Ürünleri Braun Marka Şikayet

17.09.2024 tarihinde Antalya Markantalya AVM'deki Teknosa mağazasından aldığım Silk Experto Pro 3 cihazı vücudumda alerj...

Yüksek Fiyatlı Braun IPL Cihazının Erken Arızası Ve Çözüm Beklentisi

"Evet ürünümü 5. İş günü gibi kısa bir sürenin sonunda yenisiyle değiştirdiler sıfır kutu ile. Teşekkür ederim."

4 Nisan 2025 20:3622.340

Antalya MarkAntalya AVM'deki Media Markt mağazasından Philips BRI950/00 Lumea IPL lazer epilasyon cihazını 17.000 TL'ye ...

Tümünü Gör
Braun Cihaz Sürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Braun CihazSürekli Aynı Arızayı Veriyor!

Ayşenur
Braun Silk Epil Arızası

Braun Silk EpilArızası

Esra
Braun IPL Silk Expert Pro 5 Atış Yapmıyor!

Braun IPL SilkExpert Pro 5 Atış Yapmıyor!

Zeynep
Braun IPL Cihazım Çalışmıyor

Braun IPL CihazımÇalışmıyor

Melike
Braun IPL 5 Modeli Çıt Sesi Ve Atış Yapmama

Braun IPL 5Modeli Çıt Sesi Ve Atış Yapmama

Rumeysa
Braun Tıraş Makinesi Hüsranı!

Braun TıraşMakinesi Hüsranı!

Kemal