Betül sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 15:52

Boyner.com üzerinden Calvin Klein marka mont satın aldım. Montum geldiğinde bir kargo poşetine sarılı olduğunu gördüm ve bununla ilgili Boyner web sitesine bir ürün değerlendirmesi yazdım. Paketi ezilmişti. Ürünü paketlemesiyle ilgili eleştiri yazdığım değerlendirmem reddedildi. Montu giydiğim gün, gün ışığında üzerinde siyah lekeler olduğunu fark ettim şok oldum. Boyner'e gittiğimde ürünü kullandığım için hiçbir şey yapılamayacağı söylendi. Göndersem bile kullanıcı hatası olarak görüleceğini dile getirdiler. Boyner'i aradım şikayetimi dile getirdim. Şikayetim dikkate alınmadı, ilgilenilmedi. Defolu ürünü bana resmen sattılar ve hatam milim milim ürünü kontrol etmemek oldu. Giydiğim gün gün ışığında anladım maalesef. Üzerindeki hatayı gün ışığında dışarıda fark ettim ve çok geçti. İncelemeye göndersem kullanıcı hatası olarak görülecek gökyüzünden boya da yapmadığına göre bu mont nasıl bu hale geldi? Bir yerinde olsa neyse montun her karesinde siyah benekler var. 8bin TL'ye aldığım ürün elimde patladı resmen.

27 Şubat 2025 19:35

16 Kasım 2024 tarihinde boyner.com dan Calvin Klein marka mont sipariş verdim. Alalı 3,5 ay olmasına rağmen ve ürün maksimum 10kez giyilmesine rağmen arma kısmının orada boyun kısmında kollarında ve bür kaç yerinde daha renk bozulmaları değişmeleri yaşadım. 3 ay sürekli giysem daha bu markaya ait bu kadar pahalı bir montun bu hale gelmesi beni çok şaşırttı. İncelemeye gönderdim Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

1740674042524.img-0145.jpg
04 Aralık 2024 16:04 (Şikayetten 12 dakika sonra)
20 Aralık 2024 10:31

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

15 Şubat 2025 18:02

Boyner müşteri temsilcisi tarafından arandım ve Müşteri temsilcisi bür iade kodu verdi bu kodla Forum Aydın Boyner mağazasına gittim ancak iade yapılamayacağını öyle bir bilgi yazılmadığı aktarıldı. Sayısız kez müşteri temsilcisiyle görüştüm bu kodla iade yapılacak dendi. Aylardır bu montun peşinde koşuyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

24 Şubat 2025 21:13

Boyner müşteri hizmetlerinden arandım ve montu kullanmış olmama rağmen iadesinin yapılacağı tarafıma iletildi. Boyner Forum Aydın şubesine gittim ancak mağaza görevlisi sistemde böyle bir bilgi olmadığını aktardı. Ben yıllardır Boyner'den alışveriş yaparım kayıtlarıma bakılsın ama birkaç kez giydiğim bir mont elimde patladı ve gerçekten artık boynerle vedalaşma vakti geldi. Sorun değil ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup gereğini yaparım. Mağduriyet için Teşekkürler Boyner

Tanju sonuçtan hiç memnun değil

Tanju
27 Şubat 2025 21:27
Boyner Yırtık İç Çamaşırı Ve Yetersiz İade Politikası
Boyner Yırtık İç Çamaşırı Ve Yetersiz İade Politikası

Serap
04 Kasım 2023 10:03
Buse sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 15:58

Ayperi