Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Hediye Kart Belirsizliği

Boyner Hediye Kart Belirsizliği
24 Ocak 2024 10:53

Öğretmen eşime öğretmenler gününde öğrencileri Boyner den hediye kartı verdiler. Müşteri hizmetlerinden kartın içinde 3000 lira yüklü olduğu bilgisini aldıktan sonra 1351 liralık alışveriş yaptık. Daha sonra farklı bir gün Boyner'e alışverişe gittiğimizde kartın içinde bakiye kalmadığını alışveriş yapamayacağımızı söylediler. Olayı uzun uzun yazarak kimsenin vaktini almak istemiyorum. Boyner firmasından alışveriş yaparken 2 kez düşünülmesi gerekiyor. Fiyatlar yüksek, kasa indirimleri anlamsız, müşteri hizmetleri yetersiz, sonuca ulaşamayan bir firma. Müşteri hizmetleri görüşmelerimizde haklı olduğumuzu söylüyor ama çözüm bulamıyor :)

24 Ocak 2024 11:02 (Şikayetten 8 dakika sonra)
25 Ocak 2024 10:41

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

25 Ocak 2024 12:04

Müşteri hizmetleri yetkilisine konu hakkında bilgi verildi. Tarafımıza en kısa sürede dönüş yapılacağı yeniden söylendi. Beklemedeyiz. Sorun henüz çözülmedi.

29 Ocak 2024 09:55

Boyner tarafımıza dönüş sağladı. Şimdi de bizi borçlu çıkardılar. Şaka gibi bir firma şaka gibi çalışanlar.

15 Şubat 2024 18:05

Süreç devam ediyor. Boyner tarafımıza henüz dönüş yapmadı. Mağduriyet gidermek için atılan bir adım yok.

Aytekin
30 Kasım 2024 19:42
Boyner Hediye Kartı Yanıltıcı Bakiye Sorunu Ve Geri Dönüş Eksikliği
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Boyner Hediye Kart Bakiye Sorunu Hakkında

14 Aralık 2023 15:55