03 Nisan 2024 17:47

Bosch buzdolabı no frost kısmının alt bölmesinde buzlanma oluyor. Muhtemelen buzdolabının bir yerinden su birikiyor ve oradaki bölmeye akıyor ancak biz kontrol ettiğimizde sorunun nereden kaynaklandığını bulamadık. Her seferinde buzları temizliyoruz ancak kısa süre sonra tekrardan buz tutuyor. Faturayı bulamadık, muhtemelen bir 10 yıllı dolap. Bize verilen garanti belgesinde buzdolabı modeli yazmadığı için fotoğrafları çektim.

04 Nisan 2024 09:26 (Şikayetten 15 saat sonra)

13 Nisan 2024 10:58

Merhaba, Bosch müşteri hizmetlerine çok kısa sürede dönüş yaptıkları ve teknik ekip gönderdikleri için teşekkür ederim ancak gelen ekip sorunumuzu çözemedi. İlk geldiklerinde buzdolabının fanı bozulmuş, buzlanma buradan kaynaklandı, fanı değiştirdik artık sıkıntı kalmadı deyip gittiler. Sonra aynı sorun devam ettiği için tekrardan ekibe telefonla ulaştık geldiler ve sorunu çözdük deyip gittiler. Daha sonra buzlanma devam etti, tekrardan kendilerine ulaştık, sorun çözülmedi dedik, gelip bir sorun yok deyip buzdolabının fotoğrafını çektiler ve gittiler. Buzlanma problemi devam etmekte, gelen ekip sağlam fanı bile değiştirmiş olabilir, buzdolabının garantisi 15 gün sonra bitiyor. Lütfen sorun için başka bir ekip gönderin. Teşekkürler.

Muhammet
21 Haziran 2023 14:08

Fatma
26 Şubat 2024 15:43
Bosch No Frost Buzdolabı Arıza Var
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
21 Aralık 2023 18:11
Yeni Aldığımız Bosch Buzdolabında Sürekli Yaşadığımız Mağduriyet

5 Yıllık Bosch Buzdolabında Buzlanma Sorunu!

Oğuzhan
30 Temmuz 2024 13:19
5 Yıllık Bosch Buzdolabında Buzlanma Sorunu!

Oğuzhan
17 Haziran 2023 16:49