Eda sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 11:40

Satıcıların çok överek anlattığı şarjlı Bosch marka dik süpürge satın aldım. Daha önce bataryasının çabuk bitmesiyle alakalı şikayet yazmıştım ama bu süpürgenin şikayetleri çok daha fazlası. Kesinlikle parasını hak etmiyor. Evi süpürseniz bile süpürmemiş gibi oluyor. Kaç defa geçiyorum aynı yerden. Ve dik şekilde aparatına süpürgeyi taktığımda toz haznesindekiler aşağı dökülüyor. Böyle saçma bir ürün olamaz. Kesinlikle ama kesinlikle para iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi ve CİMER'e kadar başvuruda bulunacağım.

26 Temmuz 2024 13:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Esen
Esen

Yaklaşık 1,5 yıl önce satın aldığım dikey el süpürgesi bağlantı borusu kırıldı. Bu marka kullan at ürün satıyormuş gibi bunu garanti kapsamına almıyor hem servise 700 lira sadece bakma parası ve sonrasında tamir için ne kadar ödeneceği servisin insafına bırakılmış bir umursamama politikası izleniyor Bosch pişmanlıktır. Çağrı merkezi asla çözüm üretmiyor başından savıyor. Etik değerler marka imajı sıfır.

17 Mayıs 2024 09:26

Bosch Şarjlı Süpürge Arızası Ve Servis Sorunu