Bosch El Blenderımın Doğrama Kabı Çalışmıyor!

Cengiz
21 Şubat 2024 00:18

22.05.2022 tarihinde MS6CM6197 Bosch El Blenderı Ergomixx Style 1000 w Paslanmaz çelik mutfak robot setini aldım; aldığım günden beri doğrama ve rendeleme aparatını bir türlü kullanamadık. Hazne boşken çalışıyor gözüküyor ama içerisine en ufak bir şey koyduğunuzda bıçak dönmüyor. Şu ana kadar üst kapak bir kere tamir oldu bir kere değişti ama 2 kullanımdan sonra tekrar donmaya başlıyor. Kaliteli olsun diye o kadar para verip bu markayı seçtim ama yazıklar olsun.  Mümkünse cihazın iade alınmasını istiyorum.

21 Şubat 2024 10:21 (Şikayetten 10 saat sonra)

Özgün

Merhabalar aynı durum benim cihazımda da var. Ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi? Bilgi verebilir misiniz

Cengiz

1 kere değişim 2 kere tamir oldu şu ana kadar garantiden. Malzeme kalitesiz bence zorlandığı anda bozuluyor.

Gülnara sonuçtan hiç memnun değil

Gülnara
04 Haziran 2024 22:45