03 Ağustos 2024 14:25

Merhaba;
Ben Adana'da yaşıyorum. Sadık bir Bosch kullanıcısı olarak Geçen sene Bosch marka buzdolabı aldım. Geçen seneden beri sürekli arıza ile uğraşmaktan bıktım. Kaç kere çok soğutmadığı ile ilgili servise başvurdum. Normal deyip geçiştirdiler. Ben buzdolabı içine koyduğum dijital termometre 10 derecenin altına inmeyince önce 2 kere lastiğini değiştirdiler (ki üst kapak açılıp kapandığında alt kapak ta açılıyor iki kere biz evden çıkarken alt buzluk açık kalmış ve her şey bozulmuş bulduk-buna da normal dediler) en son izolasyon sorunu var fan buz tutmuş oradaki parçayı değiştireceğiz dediler 4 gün Adana sıcağında buzdolabısız kaldım. Dün öğleden sonra parça geldi değiştiler 6 saat sonra çalıştır dediler. 6 saat sonra çalıştırdık bu sabah buzdolabı hiç soğutmamış içerisi 28 derece … ben bu arızalardan bıktım bu dolabın değişimini talep ediyorum. Beni Adana gibi sıcak bir şehirde bu kadar mağdur edemezsiniz. Gerekirse hakkımı Tüketici Mahkemesinde arayacağım. Bu yazıyı ayrıca Bosch şirket merkezine de gönderdim.

03 Ağustos 2024 15:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

05 Ağustos 2024 14:59

Bakın bugün pazartesi günü Adana 40 derece sıcaklıkta ve hala servis gelmedi. Bu rezaleti 1 haftadır yaşıyoruz. Bosch aldığıma alacağıma pişman ettiniz beni. Bunu tüm sosyal platformlar ve Bosch Almanya dahil olmak üzere her yere yazacağım.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
26 Aralık 2023 15:04