Betül sonuçtan memnun

Booking.com Ödeme Satıcının Gönderdiği Güvenilir Görünmeyen Linkle

Booking.com Ödeme Satıcının Gönderdiği Güvenilir Görünmeyen Linkle
09 Temmuz 2024 11:55

2 gün önce bir otel için rezervasyon yaptık aynı gece uçak biletlerimizi de aldık. Ancak otel ödemesi için kredi kartı bilgilerimizi girmiş olmama rağmen ödeme çekilmedi. Ertesi gün yani dün sabah baktığımda yine paranın çekilmediğini gördüm ve hem otelin iletişim bilgilerini bulup otele yazdım hem de Booking.com'a yazdım.
Otel ödemeyi yapmamız için bize link göndereceğini söyledi. Ancak bu türden linklere tıklayanların başına neler geldiğini birkaç günde bir okuyoruz bir yerlerden. Otelin gönderdiği link bir bankaya ait ancak sol üstte banka logosuna tıklandığında bankaya yönlendirmiyor, aşağıdaki kredi kartı seçeneklerinin olduğu hiçbir yer tıklanmıyor. Özetle sayfa belki de güvenilirdir, ona bir şey diyemem, ancak ilk bakışta hiçbir şekilde güvenilir görünmüyor.
Ben otelden gelen linkle ilgili dün sabahtan beri hem mail aracılığıyla hem Booking.com uygulama aracılığıyla sorduğum sorulara tatmin edici bir cevap alamadım. Çok basit bir soru sorup otelin bana ilettiği linki onlara iletip bu link güvenli mi değil mi diye soruyorum ancak henüz bir cevap almayı başarmış değilim.
Bugün itibariyle 2. Güne girdim. Uçak biletlerimizi aldık ancak otel rezervasyonumuzu hala tamamlayamadık. WhatsApp'tan link göndermeler, gönderilen linkteki hiçbir görselin tıklanamıyor oluşu... İnanılmaz kötü bir deneyim yaşadık, yaşıyoruz. Ayrıca linkten ödeme nedir! Ben rezervasyonumu Booking.com'dan yapmışım, ödememi de Booking.com aracılığıyla yapmak istiyorum. Pes gerçekten.

Betül
Betül
09 Temmuz 2024 11:47

Booking.com'dan dün kendilerine hem mail hem uygulama üzerinden ilettiğim, otel tarafından bana ödeme yapmam için gönderilen linkten ödeme yapmamın güvenilir olup olmadığı konusunda bir cevap vermesini istiyorum. Güvenilir bir kanaldan ödeme yaparak ya da Booking.com'un bilgisi dahilinde o linkten ödeme yaparak rezervasyonumu güvenli bir şekilde tamamlamak istiyorum. Bugün 2. Gün. Ödeme yapmak için kıvranmak gerçekten çok komik! Daha fazla zaman kaybettirmeden bugün bir dönüş yapmayı başarırlar umuyorum.

Chousein sonuçtan çok memnun

Chousein
22 Eylül 2023 14:04
"Güzel bir platform elimden geldiğince gelişmelerimi paylaşmaya devam edeceğim. Teşekkürler..."
Booking.com Para Çekildi İade Edilmedi
Booking.com Para Çekildi İade Edilmedi
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24
Booking.com Dan Konaklama Hizmeti İle İlgili Şikayet
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Üzerinden Yanıltıcı Mesajlar Ve Maddi Kayıp

Çiğdem
09 Aralık 2024 21:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Ödeme Yapılmasına Rağmen Rezervasyon Yapılmaması

02 Mayıs 2024 20:43