Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 20:24

Booking.com ile yaşanan sorun
13 Temmuz 18:50 Pegasus uçağı (1 saat 10 dakika rötar yaptı) ile Lizbon’a gittik. 22:05'te Lizbon saati ile havaalanına indik. Bu saati biz bildirdik. Tesis sahibinin +44 ile başlayan numarası mesaj kutusuna sadece oraya mesaj bıraktık ve Booking üzerinden Booking yardım yazdık. 3 saat 10 dakika pasaport kuyruğu bekledikten sonra ev adresine Bolt uygulamasından çağırdığımız araç ile gittik. Saat gece 01:15 olmuştu. Verilen adreste binanın otomatından pin numarasını girdik ve kapı açılmadı. Gece o saatte oldukça izbe bir lokasyonda terk edilmiş bir binanın önünde kapıda kaldık. Daha öncesi de dahil o saatten sonra sürekli tesis sahibine ses mesajı bıraktık ve Booking yardım merkezine mesaj yazdık. Booking çağrı merkezi numarasını aradık ve hiç ulaşamadık. Tekrar Bolt'tan araç çağırdık ve Google Maps'ten şehir merkezine yakın bir otele gittik. Ancak boş oda bulamadık, oldukça kötü bir durumdu. O otelin yakınlarında yürüyerek ve bagajlarımız ile saatlerce otel ve oda aradık. En sonunda otel Alegria'da 1 tane boş oda bulduk. Saat 03:00'e gelmekteydi. 1 gecelik o otele 2 kişi 224 Euro çok pahalı bir ücret ödedik (faturasını yolladım). Ertesi sabah E***'in bankasını arayarak şüpheli işlem bildirdik ve kartı iptal ettirdik. Banka da bizden konu ile alakalı evrakları istedi. E*** hepsini bankaya gönderdi. Saat 13:00 civarı (14 Temmuz) otel Botanico'ya tekrar gittik ve (yer bulamadığımız) 4 gün konaklama için oda tuttuk. Bu otele de toplam 736 Euro ödeme yaptık. Tatilimiz boyunca tesis sahibine ve booking.com'a ulaşamadık. 18 Temmuz gece döndük. Sabah 06 sularında Ankara’ya ulaştık. Ben 19 Temmuz'dan bu ana kadar sürekli booking.com ile telefon görüşmesi yaptım. Benden 5 gün süre istediler tesis sahibi ile iletişim kurmak için. O süre tamamlandı. Booking de ev sahibine ulaşamadı. Dün benden diğer otel konaklamalarının faturalarını istedi, yolladım. Ancak bugün bu şekilde bir mail aldık. Sonuç değişmiyor. Booking.com uygulamasını kullanmanızı önermiyorum.

profile profile

Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehan
24 Eylül 2024 18:45
Booking.com Korkunç Bir Deneyim
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 12:17
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Dan Kredi Kartım İle Alışveriş Yapılmış! Acil İptal Yardim

21 Ocak 2024 14:32
Booking.com Dan Kredi Kartım İle Alışveriş Yapılmış! Acil İptal Yardim
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Viyana'da Booking Üzerinden Yaşanan Otel Rezervasyon Sorunu

30 Eylül 2024 03:22