Booking.com 500 Euro Tutarındaki Otel Konaklama Ücretlerinin İadesi

05 Eylül 2023 11:08

Taksim Maria Suite Hotel'de 4 Ağustos - 15 Ağustos tarihleri ​​arasında 11 gecelik rezervasyon yaptırmıştım ve bu rezervasyonun iadesi mümkün değildi. Ancak turist Vizemde sorundan dolayı Türkiye'ye giremedim. 4 Ağustos gecesi transit havalimanından yaptığım rezervasyon için oteli arayarak durumu bildirdim ve ücretin iadesini istedim. Çünkü bu benim kontrolüm dışında bir durum ve gelmemeyi ben seçmedim. Otel bu durumu ve başıma gelenleri öğrendiğinde umursamadılar ve benim ya da Booking.com'un iptal cezası istisnası almak için yaptığı çağrılara cevap vermediler çünkü benden bu kadar büyük bir meblağı (500000000 TL) ücretlendirmeleri haksızlıktı. Tam konaklama veya herhangi bir hizmetten yararlanmama karşılığında Euro). Böylece otel, kredi kartımdan 11 gecelik rezervasyonumun tam ücreti olan 500 Euro'yu tahsil etti. Bana yardım edin lütfen. Cezanın ilk gece konaklama bedeli olmasına itirazım yok ama tam değer değil çünkü gelmemek benim seçimim değildi. Havayolunun beni havaalanına geri götürdüğüne dair kanıt ekleyeceğim. Varışın ardından Dubai transit havalimanına hareket.

Booking.com Otel Zorbalığına Sessiz Kalıyor

Nurullah
13 Ağustos 2024 10:41
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 12:24
Rezervasyonun Tek Taraflı İptali Ve Ücret İadesi Sorunu
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 16:36

Rezervasyon İptali Sonrası İade Sorunu