0800448826367 Booking Turkiye İletisim

17 Temmuz 2024 00:33

0800448826367 bu numara çalışmıyor. Ulaşamıyorum. İptal ettiğim rezervasyonda sıfır komisyon yazmasına rağmen iade farkı 2500 TL eksik yatırılmış. Bu numarayı arıyorum ancak numara kapalı. Müşteri hizmetlerine Türkiye'de hiçbir şekilde ulaşamıyorum ve sorunumu çözüme ulaştıramıyorum.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Yasmine

Booking com, a ulaşmak imkansız. Verdikleri telefon kapalı. Chat, e-mail SMS ile imkansız. Bir başka telefonla ulaşıyorsunuz ama o da robot. O robot Pin kodunu soruyor müşteri numarası falan soruyor yazıp okeyledikten sonra böyle bir kayıt bulamadık diyor. Sakı n Booking comdan biletlerin sonucu bu

0800448826367 Booking Turkiye İletisim
Abdullah

Kardeşim Londra merkezli numarası var orayı arayabilirsin ben aradım sorununu hızlı bir şekilde giderdiler çok ilgililer

Bahsettiğiniz gibi bazı sayfalarda yazdığınız numara var, yine site içerisinde başka bir yerde başında bir sıfır daha olan versiyonunu gördüm, o numarayı ararsanız çalışıyor. Rezevasyonun onay kodu ve pin'ini istiyor sonrasında.

Yasmine

Sorun da o zaten. Kendi verdikleri onay kodunu ve pin, kodunu geçersiz sayıyorlar

Abdullah

Londra merkezli tel numarasını ara çok ilgililer

Suat
Suat

Booking.com firması müşterinin kredi kartından fazla para kestiği halde bir türlü iletişime geçemiyoruz.

Rezervasyon İptali Sonrası Geciken Ücret İadesi Sorunu

26 Mart 2025 12:48