Boğaziçi Elektrik Tapuma Şerh Koymuş

Boğaziçi Elektrik Tapuma Şerh Koymuş
25 Temmuz 2024 12:29671

E devlet üzerinden tapumu kontrol ettiğimde 2009'dan kalma Boğaziçi Elektrik a. Ş tarafından şerh gözükmektedir. Ben evi 2018 de aldım. 18/09/2009 tarihinde 1 TL karşılığında 99 yıllığına şerh koyulmuştur. Kimi arasam yönlendirme yapıyor muhatap yok durum böyle devam ederse şikayet edeceğim.

25 Temmuz 2024 14:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Mehmet G., Ada parsel bilgisi iletmeniz durumunda, başvurunuz hakkında gerekli incelemelerin yapılması sağlanacaktır. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

25 Temmuz 2024 14:06

Ada 10998 parsel 1

25 Temmuz 2024 14:16

Sayın Mehmet G., Başvurunuz ile ilgili detaylı inceleme yapıldıktan sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sürdürülebilir bir iyileşme sağlanması için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

25 Temmuz 2024 15:04

Sayın Mehmet G., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Fatma
Fatma
5 Temmuz 2025 14:19

Merhaba probleminiz çözümlendi mi biz de ev almaya karar verdik karşı tarafın tapusunda elektrik şirketi lehine 49 yıllığına irtifak hakkı vardır yazıyor. Cevaplarsanız sevinirim ilerde başımız ağrımasın

Arzu
2 Nisan 2024 14:111.061

Boğaziçi Elektrik, bana ait olmayan bir mekan da benim aboneliğim görünüyor. 2020 yılında e devletimde fark edip şikayet...

Aytuğ
30 Aralık 2024 16:29571

Bedaş Boğaziçi Elektrik abonelik yaptığım tarihten önceki borçları bana fatura etti. Sebep ise benim tapu sahibi olmammı...

CK Boğaziçi Elektrik Fatura Hatası Ve Bunu Ödemeye Zorlama

Göktan
13 Şubat 2024 08:382.238

28.08.2023 tarihinde Silivri'deki CK Boğaziçi Elektrik firması ile perakende satış sözleşmesi imzaladım. 10 gün sonra, 0...

Tümünü Gör
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tehlikeli Durum!

Boğaziçi Elektrik -Bedaş Tehlikeli Durum!

Erkan
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Sorumsuzluğu

Boğaziçi Elektrik -Bedaş Sorumsuzluğu

Özgür
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Boğaziçi Elektrik -Bedaş Tarafından Mühürlenen Saat

Bulent
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

Boğaziçi Elektrik -Bedaş Mahalle Işıkları Bir Haftadır Yanmıyor Ve Kimse İlgilenmiyor!

İbrahim
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik -Bedaş Arıza Sonrası Yol Tamir İşlemi Yapılmadan Bırakıldı!

Boğaziçi Elektrik - Bedaş Zarar Tazmini!

Boğaziçi Elektrik -Bedaş Zarar Tazmini!

Mursel