Erkmen sonuçtan çok memnun

BMW X1 2024 Modelde Eksik Özellikler Ve Hayal Kırıklığı

11 Haziran 2024 13:42
Erkmen'in Teşekkür Mesajı
“Markaya yakışır şekilde gösterdiğiniz hassasiyetiniz için teşekkür ederiz”

20.05.2024 tarihinde BMW X1 sDrive20 xline marka araç satın aldık. 2023 model aynı donanımda kullanan arkadaşımın aracını beğenmiştik. 2023 iDrive8 donanımlı olan araç, 2024 iDrive9 olarak güncellenmiş. Fark ettik ki en önemli ve tüm araçlarda standart olan özellikler 'Sesli komut' ve BMW navigasyonu yok. 2023 modelde olan özellik 2024 modelinde nasıl olmaz anlayamıyoruz. (Connected Drive'den bağımsız bir konudur.) Üstelik internet sitesinde bu özelliklerin standart olduğunu video olarak göstermelerine rağmen. Çorlu Borusan'ın teknik olarak bu konuda yetersiz olduğunu anladık. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruyu yapıp yasal yollardan hakkımızı aramaya karar verdik.

11 Haziran 2024 13:44 (Şikayetten 2 dakika sonra)

13 Haziran 2024 09:14

Kısa sürede iletişime geçildi. İdrive 8 den farklı olarak idrive 9 için bize esim aparatı verilmişti. İnternet bağlantısı ile beraber yakın süreçte Connected Drive ve eklentilerinin etkin olacağı söylendi. Konuyu ivedilikle takip edeceğim

26 Haziran 2024 21:42

BMW maps aplikasyonu navigasyon kullanım adına uzaktan yüklenmiş. Sorunumuz çözüldü

26 Haziran 2024 21:43

Markaya yakışır şekilde gösterdiğiniz hassasiyetiniz için teşekkür ederiz

BMW X1 Teslimatında Eksik Özellikler Ve Bilgilendirme Sorunu

Gülden
24 Nisan 2025 18:41

Özen
10 Mayıs 2024 18:15

BMW 2024 Modelinde Navigasyon Eksikliği Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Gökhan
30 Ekim 2024 11:17
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

BMW İ5 Navigasyon Sisteminin Güncellenmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Veysel