BMW Ve Saçma Sapan Klima Sorunu

BMW Ve Saçma Sapan Klima Sorunu
Engin
24 Nisan 2024 13:18

2021-2022 çıkışlı BMW satın aldım. Korktuğum başıma geldi. Sıfır alırken bile BMW almaktan korkuyorum gerçekten. Arıza çıkarır mı bir problem olur mu korkusu var insan da. Araç servis bakımlı tüm bakımları yapılmış serviste ve garantisi biteli 2 ay oldu. Servise bu sorun için başvurduğum da aracın minimum 1 hafta burda kalması gerektiğini klima gazının doldurulması gerektiğini (yaklaşık 10.000₺ gaz doldurma ücreti.) gazı doldurduktan sonra kaçağın olduğu yere bakacaklar ( hiç kullanmayacağım gaza 10.000₺ vereceğim ) problemin bulunamaması sebebiyle ön göğsün komple söküleceği söyleniyor. Yıllardır Mercedes kullandım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım bakımdan bakıma giderdim servise. Klima için ön göğsün sökülmesini ilk defa duyuyorum. Satarken nasıl dile getireceğim bunu? Aracımın değer kaybını kim karşılayacak? Gerçekten BMW aldığım için aşırı pişmanım. Yıllardır Mercedes kullanırım bakımdan bakıma servise giderim. Bir daha BMW almak mı? Tövbe ediyorum gerçekten

24 Nisan 2024 13:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Tamer sonuçtan hiç memnun değil

BMW G20 Arka Balata

Tamer
15 Temmuz 2023 13:50
Mirkelam sonuçtan hiç memnun değil

Mirkelam
19 Haziran 2024 14:29

BMW İ5 Aracımda Ses Ve Yağ Sızıntısı Sorununa Çözüm Bulamayan Servis

Serhat
21 Temmuz 2025 14:28
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
09 Ekim 2023 22:15