BMW Ve Borusan Otonun İhmaller Silsilesi

BMW Ve Borusan Otonun İhmaller Silsilesi
19 Nisan 2024 23:50

Yeni BMW 5 serisini heyecanla beklerken, böyle bir durumla karşılaşacağımı hiç düşünemezdim. Ancak, 2023 yılının son ayında aldığımız 5 serisi aracın ilk periyodik bakımı için Kosifler Bostancı şubesine götürdüğümüzde, kontroller sonucunda aracın fanında bir arıza olduğu tespit edildi. Biz de bu durumu anlayışla karşıladık; zira araçlarda arıza çıkması olasıdır. Keşke sorun sadece bu olsaydı. Aracımız, yurt dışından parça beklenmesi nedeniyle 27 gün serviste kaldı. Bu süre zarfında Borusan Oto'dan ikame araç temin edemedik. Aracın teslimine beş gün kala, uzun tartışmalar ve şikayetler sonucunda nihayet bir ikame araç verildi. Bir ay sonra ise aracım, 140-150 km/s hızlarda giderken, park freni arızası verdi ve ani bir fren yaparak neredeyse bariyerlere çarpmamıza sebep oluyordu. Şu anda aracım, Manisa Akçinler BMW yetkili servisinde ve Almanya'dan park freni parçası bekliyor. Görünüşe göre aracım yine 20-30 gün serviste kalacak ve yine ikame araç verilmedi. BMW ve Borusan Oto gibi markalardan bu tür bir sonrası hizmet alamamak gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Araç servisten çıktıktan sonra ilan sayfalarında yerini alacak; çünkü biz aracımız için yüksek meblağlar ödedik ve bu tür sorunlarla uğraşmak zorunda kalmak istemiyoruz.

03 Temmuz 2024 17:46

Bayiiden sıfır aldığımız BMW marka 520d araçta fren arızası sonucu 3 aydır araç serviste parça beklemekte. Borusan'ın bize yaşattığı bu mağduriyeti bir türlü aşamadık her aradığımızda parça beklediğini bildiriyorlar. Parçanın temin süresi bu kadar uzun olması imkansız Belli ki araçta başka sorun var ve bize yansıtmıyorlar. Ayıplı olan aracı alın bize yeni araç verin talebinde bulunduk bunda da ayıplarını örtbas edeceklerine bizden fark ücret talep ettiler. Ailemin can güvenliğini tehlikeye atan ve beni 3 aydır mağdur eden Borusan'a hukuki süreci başlatmaktan başka çaremiz kalmadı sanırım.

Ek
1720017547261.img-6523.jpg
profile profile
22 Nisan 2024 08:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

13 Mayıs 2024 14:10

İkame araç desteği sağlandı teşekkürler. Fakat aracım hala serviste parça bekliyor süreç çok ağır işliyor Almanya'dan parça bekleniyor 25 gündür. Bu konuda da destek sağlarsanız sevinirim.

22 Temmuz 2024 13:38

Aracı servise bırakalı neredeyse 4 ay oldu hala parça gelmedi böyle bir sorumsuzluğu başka bir markada bulamazsınız yazıklar olsun BMW yazıklar olsun Borusan Oto verdiğimiz paraya yazık.

Robin sonuçtan memnun değil

BMW İX1 Fren Sorunu Ve İkame Araç Eksikliği Mağduriyeti

Robin
12 Mart 2025 12:06
BMW İX1 Fren Sorunu Ve İkame Araç Eksikliği Mağduriyeti
Didem sonucu yetersiz buldu

BMW Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İlgisizliği.

Didem
25 Haziran 2024 10:44
Sefa sonuçtan çok memnun

Sefa
10 Mayıs 2024 15:18
"Kosifler Otomotiv'den tarafıma bugün dönüş sağlandı. Yardımcı olacaklarını bildirdiler. Şikayetvar ailesine ve tarafıma dönüş sağlayan firmaya teşekkür ederim."
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
26 Mart 2024 14:31
Sıfır BMW İ5 Elektrikli Aracımdaki Çözülemeyen Tahrik Arızası
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

BMW Servisinde Hayal Kırıklığı: Acil Durumda İlgisizlik Ve Mağduriyet

Özkan