Bahadır sonuçtan çok memnun

BMW Tamir Süresi Belirsizliği Ve İkame Araç Sağlanmaması Mağduriyeti

BMW Tamir Süresi Belirsizliği Ve İkame Araç Sağlanmaması Mağduriyeti
Bahadır
13 Mayıs 2024 21:24

3 Nisan 2024 tarihinde yaşadığım ufak bir kaza sebebiyle aracımı BMW Borusan Samandıra Tesisine bıraktım. Yapılan ekspertiz sonrası ufak bir kaza olmasına rağmen parçaların değişeceğini 160.000TL'lik Tramer çıkacağını belirttiler. (Kaza görselini yüklüyorum). İşlemlerin başlangıcı için 5 Nisan günü bir e-posta ile onayımı istediler. Gelen e-postada tahmini teslim süresi olarak 25 Nisan yazmaktaydı. Aradan geçen sürede birkaç kez araç ile ilgili bilgi almak için sorduğumdan yurt dışından parça geleceğini ve aracımın ne zaman teslim edileceğini bilemediklerini söylediler. Son yaptığım görüşmede 6 parçanın nakliye aşamasında 2 parçanın ise üretim aşamasında olduğunu öğrendim ve henüz ne zaman üretileceği, nakledileceği veya aracımın ne zaman teslim edileceği belirsizliğini koruyor.

İşim gereği araç benim için olmazsa olmaz bir gereklilik taşıyor. Kaskonun sağladığı ikame araç hizmetinin de süresi doldu. Borusan Samandıra ile yaptığım görüşmelerde ise ikame araç sağlanamadığı söyleniyor. Bu basit kaza sonrası aracımı BMW yetkili servisi olan Borusan'da yaptırmak istedim fakat her geçen gün pişmanlığım artıyor. Sürecin belirsizliğinin devam etmesi, aracımı ne zaman teslim alacağımı bilememem ve şu anda araçsız kalmam dolayısıyla mağdur olmuş durumdayım.

BMW'nin bu basit kaza sonrası tamir işlemleri için 40 günden uzun süredir aracımı rehin tutması ve daha ne kadar rehin tutacağını belirtememesi kabul edilebilir bir durum değil. Bu süreç zarfında hem BMW araç sahibi hem de mevcut durumda araç için 160.000TL değerinde tamir hizmeti alan bir kişi olarak mağduriyetimin giderilmesi için en azından rehin tutulan aracımın yerine ikame araç sağlanması gerektiğini düşünüyorum.

Bu ufacık kaza sonrası yaşanılan sürecin uzaması ve mağduriyetimin giderilmemesi halinde BMW markasına olan güvenimi yitirmenin yanı sıra yasal yollara da başvuracağım.

14 Mayıs 2024 08:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Bahadır
18 Mayıs 2024 11:42

Şikayeti oluşturduğum günün ertesinde aradılar ve ilgileneceklerini söylediler. Fakat herhangi bir gelişme olmadı.

27 Mayıs 2024 17:21

Değerli Bahadır S., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

31 Mayıs 2024 15:42

Servis Parça Eksikliği Ve İkame Araç Mağduriyeti

Fatos
24 Eylül 11:34
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Avcılar BMW Onarım Sürecinde İkame Araç Ve İletişim Mağduriyeti

Yunus
01 Temmuz 11:37
Caner sonucu yetersiz buldu

BMW Servis Onarım Süresi

Caner
05 Haziran 2024 13:03
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Mayıs 2024 17:37
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
16 Şubat 2024 08:31
"Borusan Oto Yönetim Ekibine ve özellikle Müşteri İlişkileri tarafında Tuğba Hanım'a süreç içerisinde gösterdiği özen ve değerli geri dönüşleri için teşekkür ederim. Sadece önerim elektrikli araçların yedek parça tedariği konusunda gerekli önlemlerin alınması ve stok yönetiminin daha etkin yapılması sanırım iyi olacaktır."