Soner sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 08:26
Soner'in Teşekkür Mesajı
“İlginize teşekkür ederim”

Nisan ayının son haftasında ön cam değişimi için işinde profesyonel olduklarını düşündüğüm Musluoğlu'na aracımı bıraktım. H**** Bey bizzat ilgilendi, teşekkür ederim. Aracım 2018 model G30 kasa BMW. Ön camı değiştirip aracı bana teslim ettiler. 5-6 gün sonrasında araçta sürücü desteği kısıtlı hatasını almaya başladım. 30 Mayıs tarihine randevu alıp tekrar gittim, arızayı giderdiklerini söyleyip aracı bana teslim ettiler. 5 gün sonrasında aynı hata yine çıktı. Büyük ihtimalle kırık camı sökerken dikiz aynasının altındaki sensörleri bozdular ve her gittiğimde bilgisayardan silip aracı bana geri teslim ettiler. Sorunsuz bir işlem olması için Musluoğlu'nu tercih ettim. Kendi bozdukları parçanın kendileri tarafından değiştirilmesini talep ediyorum.

04 Haziran 2024 08:59 (Şikayetten 32 dakika sonra)

22 Haziran 2024 12:26

Musluoğlu tarafından arandım. Bayram sonrası ilk hafta aracımı onarım için bırakmamı istediler. Benden kaynaklı olmayan bir işlem için bu kadar uğraştırılmamda anlaşılamayacak bir konu. Yetkili servissiniz sonuçta. Size de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz

27 Haziran 2024 14:26
01 Temmuz 2024 10:36
03 Temmuz 2024 13:19

Sorunumu kısa sürede çözdüğü için Musluoğlu ve BMW markasına çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar

03 Temmuz 2024 19:52

İlginize teşekkür ederim

Samet
Samet

Merhaba iyi akşamlar sorununuz nasıl giderildi bende de aynı arıza mevcut da yardımcı olursanız sevinirim

Soner

Araç yandı hocam. Seyir halinde tutuştu ve yandı. Kökten çözüm anlayacağınız

BMW Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Zinciri

bmw-servis-surecinde-yasanan-sorunlar-zinciri-1.pdf
Mehmet sonuçtan çok memnun

BMW İX1 Fren Sistemi Arızası Ve Servis Sorunları

26 Kasım 2024 09:49
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
06 Kasım 2024 14:00