Mehmet sonuçtan çok memnun

BMW İX1 Fren Sistemi Arızası Ve Servis Sorunları

26 Kasım 2024 09:49

Eşime B****** O** G******** şubesinden 0 BMW İX1 satın aldım. Kullanım sırasında aniden fren sistemi arıza verdi. Zorla ulaşacağım yere varabildi. Hemen G******** Erenler servisini aradım, randevu olmadığını söylediler. Israr edince aracı getirin dediler. Araca güncelleme yapıldı. Bir parçanın değişmesi gerektiği söylendi. 3-4 güne kadar geleceği söylendi. Bu süre zarfında aracın orada kalması gerektiği ancak imza karşılığı alabileceğimi söylediler. İkame araç veremeyeceklerini söylediler. Bende aracımı aldım. Frende bir hata yoktu. 15 gün oldu. Arayan soran yok. Tekrar aradım parça geldi mi diye. Bana daha ayın 11' inde sipariş vermişsiniz, 2 aydır parça bekleyen var demezler mi. Tepem attı. Şikayetçiyim, bir çok insanı mağdur ettiler, arızalı ise çekin bu arabaları, milletin canıyla oynuyorsunuz.

26 Kasım 2024 09:55 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 12:09
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni BMW İ5'te Bitmeyen Arızalar ve Yetersiz Servis Desteği

Doğukan