BMW İx2'nin Sürekli Arızaları Ve Yetersiz Servis

Özge
02 Aralık 2024 17:38

Kosifler Bostancıdan, 29 Temmuz 2024 te BMW ix2 aldık, Aracımız iki kez arıza verdi, 1. Arıza 2 günde çözüldü, 2. Arıza için 10 gündür kosiflerde internet GPRS bağlantısı yok arabanın yapılamıyor. 2. Gün yaptık. Gelin alın dediler. Gittik yapılmamış kusura bakmayın deyip geri gönderdiler!
Almanya'dan program bekliyoruz diyorlar. 3 aylık araba çözüm sunun diyoruz. Teknoloji çok yeni bizde bilmiyoruz çok yeni bir teknoloji deniliyor.
Biz sizin ArGe çalışmanız değiliz, satmayın o zaman diyoruz. Az para ödemedik, ikame araç vermiyorlar, bozuk araba için gittiğimizde bir de; bir de isterseniz Garantinizi 2 yıl daha uzatın diyorlar. Arabayı alalı 3 ay oldu, araba 15 gün kosiflerde yattı. BMW Kosifler diye güvenip!

profile profile
03 Aralık 2024 09:09 (Şikayetten 15 saat sonra)

Batuhan
Batuhan

Sorununuz çözüldü mü acaba? Bende almayı düşünüyorum ve yorumları çok merak ediyorum. Fakat aracın çok yorumu yok maalesef!

Büşra
28 Mart 2024 16:16
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

BMW İx2 Aracımın Uzun Süreli Servis Bekleyişi Ve Mağduriyetim

Yavuz