BMW İkame Araç Eksikliği Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Efe
14 Aralık 2023 15:45

67 ACI 1 plakalı BMW 218 Grand Coupe aracımla Kayseri-İstanbul istikametinde seyir halindeyken, aracım tahrik arızası verdi. Konu ile ilgili BMW acil servisi ile iletişime geçtim. Sağ olsunlar, iyi ilgilendiler ve beni Sakarya'daki Gül-Al Otomotiv yetkili servisine yönlendirdiler. Aracıma yapılan teknik testler sonucunda turbo arızası olduğu belirtildi. İkame araç talebinde bulunduğumda ise, ellerinde araç olmadığını ve İstanbul'da şansımı denemem gerektiğini ifade ettiler.
Borusan Samandıra yetkili servisine ulaştığımda, ikame araçların ne zaman temin edileceği konusunda bilgi alamadım. Aracım için tekrar genel merkezi aradığımda, yapacak bir şey olmadığını ve Borusan Samandıra şubesine hatırlatma yapabileceklerini söylediler. Ancak ben aracımı bıraktığımda, yaklaşık 1 hafta, belki daha fazla süre boyunca serviste kalacağını ve ikame araç olmadığını öğrendim. Bu konudaki mağduriyetimin daha ciddiye alınmasını ve aracımın sorunlarıyla bir an önce ilgilenilmesi için servise teslim etme talebimin çözüme ulaşmasını istiyorum.

Araç satarken verdiğiniz sözleri ve anlattığınız hizmet kalitesini lütfen uygulamada da gösteriniz.

İyi günler, iyi çalışmalar.

14 Aralık 2023 15:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Paris
Paris

Bu şikayetler neticesinde araçtan soğudum

Nazmi sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Yetkili Serviste Garanti Kapsamında Turbo Arızası Ve İkame Araç Mağduriyeti

Nazmi
03 Ekim 2025 13:56
borusan-yetkili-serviste-garanti-kapsaminda-turbo-arizasi-ve-ikame-arac-magduriyeti-1.jpg
Sırrı sonuçtan memnun

Sırrı
19 Mart 2024 15:45
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
11 Temmuz 2023 12:02
"Benimle oldukça güler yüzlü bir şekilde ilgilendikleri, anladıkları ve çözüm odaklı yaklaştıkları için çok memnunum. Teşekkürler..."