Murat sonuçtan çok memnun

BMW Bursa Teknik Oto Araç Teslim Etmiyor. Bilgi Vermiyor.

23 Ağustos 2024 11:19
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“Bursa Teknik Oto-2 çalışanı Cemre hanıma güler yüzü, ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim.”

BMW Bursa teknik oto İzmir yolu şubesinden haziran ayında sıfır araç siparişi verdim. Ağustos ayı başında aracımın geldiğini söylediler ve ben de parasını ödedim. 3 haftaya yakın süre geçmesine rağmen aracımı teslim etmedikleri gibi aracımın nerede olduğunu sorduğumda bir cevap alamıyorum. Aradığımda açmıyorlar canları isterse geri dönüş yapıyorlar çoğuna dönmüyorlar. BMW gibi bir firmanın yetkili bayisinin profesyonel olmasını beklerdim.

23 Ağustos 2024 11:28 (Şikayetten 9 dakika sonra)

27 Ağustos 2024 15:01

Sorunumu bu platforma yazalı 4 gün oldu ancak arabamın nerede olduğu, ne zaman geleceği vs. Hususlarında hiçbir bilgim yok. Çünkü bilgi veren yok!

30 Ağustos 2024 14:27

Dün itibari ile aracımı teslim aldım. Teknik oto-2 çalışanı Cemre hanıma tüm bu süreçte ki güler yüzü, ilgisi ve yardımları için teşekkür ederim.

30 Ağustos 2024 14:28

Mustafa sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2023 10:13
"Geç de olsa dönüş sağlandı ve sorun çözüldü.teşekkürler"

BMW Araçta Turbo Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Serdar
22 Şubat 2025 23:59
Atiye sonuçtan hiç memnun değil

BMW Aracımın Beklenmedik Arızası Ve Yüksek Tamir Masrafları

Atiye
17 Şubat 2025 13:18
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

BMW Teknik Oto Servisinden Randevu Ve İletişim Sorunları Güvenimi Sarstı

Ümit