Cihan sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Otomotiv Tarsus Şube Onarım Süresine Uymayarak Mağdur Etti

Cihan
01 Haziran 2024 16:00

04.04.2024 tarihinde 31 akl 104 plakalı motosikletimin onarımı için yetkili servis olması sebebiyle Adana-Mersin Borusan Oto'ya verdim. Motorumu verdiğim zaman bana en geç 2 hafta içerisinde onarımın yapılabileceği söylendi. Yetkili servis olması sebebiyle yedek parçada sıkıntı yaşamayacağını söylemelerine rağmen 5 haftadır motoru onaramadıkları için mağdur edildim. Kiralık araç kullanmak zorunda kaldım. En son görüştüğümde net bir tarih verilmedi, onarım işini alırken böyle bir sıkıntı yaşamayacağımı taahhüt etmelerine rağmen ayıplı hizmet sunmaktadırlar. Söz konusu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ederim.

05 Haziran 2024 09:56

BMW marka motorum ile ilgili şikayette bulunmuştum. Şikayetten hemen sonra arandım ve sorunumun yetkili kişilere iletildiğini ve en kısa sürede geri dönüş yapılacağını söylemelerine rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı. BMW marka araç aldığıma gerçekten çok pişman oldum

profile profile
03 Haziran 2024 07:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Borusan Oto Adana'da Yüksek Bakım Ücreti Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Cihan
18 Ekim 11:05
Enes sonuçtan hiç memnun değil

BMW S1000RR Motosikletim Uzun Süredir Serviste Mağduriyetim Giderilmiyor

Enes