Metin sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 14:50

Sıfır aldığım daha 60.000 km de olan BMW 3.20İ Ön İki iç Tutamak Kolu Erimesi ve direksiyon simidi derisinin kavlaması

Yetkili bayiden Sıfır aldığım BMW 3.20 i ed araç, daha 2. Yıldan başlayarak önce direksiyon simidi kısa bir sonra da ön 2 kapı kolluklarında erime ve deformasyon oluşmaya başladı. Tutunca insanın eline yapışıyor, bulaşıyor ve hatta dökülüyor. Arabamı sürekli kapalı garajda muhafaza etmeme, gözüm gibi bakmama ve yetkili BMW servisi dışında hiçbir yere götürmemiş olmama rağmen bu sorunların oluşması da ayrı bir konu. Yani bu kadar özen göstermezsem demek ki araba çoktan eriyip gidecekmiş. BMW ya da Borusan hiç de tüketiciden kaynaklı diyemez. Ayrıca yetkili servis dışında bir yere götürmezsem "kullanıcının iyi niyeti " değerlendirilir olayı da hikayeymiş. Bu sorunların bu araçlarda kronik olduğu bu sitedeki yüzlerce şikayetten de anlaşılmaktadır. Kesinlikle üretim hatası çünkü arka kapı kollarında böyle bir sorun hiç yok. Zira arka kapı kollarında farklı bir malzeme kullanılmış. Bununla ilgili olarak sürekli gittiğim yetkili servise fotoğraf ve videoların alınarak talebimi ilettim. Ancak olmuşuz cevap verildi. BMW ve Borusan da birkaç kez telefonla aradım dönüş yapma lütfunda bile bulunmadılar. Sıfır araç almış biri, kendi cebinden vererek bunları yenileyebilir elbette. Hata benden kaynaklı değilse neden ödeme yapayım. Bu haklı taleplerimin maddi olarak BMW ya da Borusan a göre cüzi meblağlar olmasına rağmen ve en önemlisi de sorun kendilerinden kaynaklanmasına rağmen hiçbir olumlu yanıt vermediler. Anlaşılan dünya devlerinden olduğunu iddia eden bir marka kalitesini yerlere düşürmüş. Son olarak ise; ailem ve yakın akrabalarımın çoğu ya sıfır ya ikinci el BMW kullanmaktadır. Bu küçük ve haksız hesaplarınızın müşterilerinize nasıl yansıyacağı da umrunuzda değil anlaşılan. Son olarak ise bu hata için ilk görüşme yaptığımda servis ve BMW müşteri hizmetleri direksiyon airbag nin ücretsiz bir şekilde değişeceğini tarafıma söylediğinde sebebini sorduğumda ise bu airbag in üretim hatası olduğunu orijinal ile değişebileceğini söylemiştir. Şimdi nasıl güvenip bu parçayı değişeceğim söyleyin hadi.

13 Kasım 2024 14:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

13 Aralık 2024 12:17

Servise gitmemin üzerinden 3 ay buraya şikayetin üzerinden 1 ay geçti sonuç sıfır. Şikayet ettiğim gün ışık hızıyla aradınız gerisi hikaye. Marka değeriniz bu mudur. Hem hatalı kusurlu araç satıyorsunuz hem de gerekli iyileştirmeyi yapmıyorsunuz.

Bekir

Airbah hatasını bana bildirmediler, bu olayı yaşadım resmen ölümden döndüm şimdi mahkemelik olduk BMW şakaya alma bunların keyfini bekleme değiştir airbagleri

Metin

Büyük geçmiş olsun. Kendiliğinden mi patladı yoksa kaza sonrası mı

Metin

Büyük geçmiş olsun. Kendiliğinden de patladı yoksa kaza sonrası mı

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 13:28

Tevfik
31 Ekim 2025 14:52
Cenk sonuçtan çok memnun

BMW 3.20i Kapı Kolları Erime Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Cenk
18 Aralık 2024 00:49
"Borusan tarafından iletişime geçildi ve parça değişiminin tercih ettiğimiz yetkili serviste ücretsiz olarak yapılacağı belirtildi. Hem Borusan hem de yetkili servisimiz Otomol'e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz."
BMW 3.20i Kapı Kolları Erime Sorunu Ve Çözüm Beklentisi