Bekir sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 13:28

2016 Model BMW 3.20i ed 40th Year Edition aracımın iç kapı kolları tutacak yerinde bulunan plastik materyallerde erime meydana geldi ve aynı zamanda görselde görüneceği gibi direksiyonun özellikle ön deri kısımlarında erimeler mevcut ve her geçen gün deformasyon artıyor... Aracım 53.000 km'de ve tamamen ilk günden bu yana Borusan Oto Adana - Mersin yetkili servis bakımlıdır. Aracı tek kişi özenle kullanıyorum kozmetik olarak çok iyi durumda olmasına rağmen kapı kollarının ve direksiyon derisinin çok hızlı şekilde erimesi ve deforme olması can sıkıcı bir durum... Araca binip araçtan inerken elimizde yapışkanlı bir his ve siyah renk bırakmakta direksiyona dokunmaktan çekinmekteyim... Borusan firmasına ve BMW markasına hiç yakışmayan bu durumdan şikayetim var... BMW gibi Premium segment bir araçta bu gibi sorunların olmaması gerektiğine inanıyorum. Araştırdığımda bu sorunların kronik olduğunu ve BMW Türkiye'nin ücretsiz olarak değişim yapılmasını sağladığını gördüm... Borusan Oto Adana-Mersin BMW Yetkili Servisi'nde sorunun giderilmesi için BMW Türkiye'den çözüm bekliyorum. Teşekkürler.

26 Eylül 2024 16:08

22 Ağustos 2024 14:52

20 Ağustos 2024 tarihli BMW F30 kapı kolu erimesi ve direksiyon derisinde erimeler için yazdığım şikayetim ile ilgili müşteri hizmetleri dışında şu ana kadar tarafıma herhangi bir dönüş olmadı. Şikayetimin dikkate alınarak sorunun çözülmesini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ek
20 Ağustos 2024 13:31 (Şikayetten 3 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 13:54

Merhaba BMW Türkiye müşteri hizmetlerinden Berna Hanım şikayetimden kısa bir süre sonra arayarak. Yetkili servise şikayetimi ileteceklerini ve tarafıma dönüş yapılacağını aktardı. Beklemedeyim, şikayetimle ilgili tüm süreçleri paylaşacağım.

22 Ağustos 2024 13:54

BMW Türkiye İletişim merkezinden arandıktan sonra şikayetim için çözüm odaklı herhangi bir gelişme henüz yaşanmadı. Şikayetimin dikkate alınmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

22 Ağustos 2024 14:46

13 Eylül 2024 23:25

Henüz hiçbir dönüş sağlanmadı

26 Eylül 2024 15:50

Yaklaşık 2 ay olmasına rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. Şikayetimin dikkate alınmasını talep ediyorum

26 Eylül 2024 16:04

04 Ekim 2024 15:49

Şikayetimin üzerinden bir aydan fazla bir süre geçmesine karşın henüz detaylı bir açıklama yapılmış değil. Benzer şikayetler için ücretsiz değişim ve destekler sağlandığını platform üzerinden görüyoruz. BMW ve Borusan Markaları bu küçük istekleri yerine getirmeyi başardığı için Premium özellikler taşımaktadır. Marka değeri düşünüldüğünde memnuniyetimi belirtmek için söz konusu şikayetimin giderilmesini ve yetkililerce dönüş yapılmasını bekliyorum.

06 Kasım 2024 21:55

Şikayetimin üzerinden aylar geçti. Müşteri hizmetlerini defalarca arayıp kayıt bıraktım döneceklerini ve aciliyetinizi bildiriyoruz demelerine karşın ne yazık ki halen bir dönüş yok …

23 Haziran 2025 12:41

Merhaba hala herhangi bir çözüm sunulmamıştır

Metin

Bekir bey, benim araçta da aynı sorunlar var. Benim sorunum da giderilmedi. Sadece şikayet günü ışık hızıyla beni aradılar gerisi hikaye. Bazı araç sahipleri bu parçalar değişti diye yorum yapmış. Demek ki ya bu kişiler yalan söylüyor, Ya da firma müşteriler arasında ayrım yapıyor.

Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
19 Temmuz 2024 17:27
"Merhaba, Borusan merkez ve Borusan İstinye Yelda Hanım'ın destek ve ilgilerine sonsuz teşekkür ederim. Saygılarımla."
Metin sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 14:50
BMW 3.20i Araçta Kronik Deformasyon Sorunları
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
20 Temmuz 2024 14:33