Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Bizim Hesap Entegrasyon Problemleri Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Haziran 2024 16:55

Son dönemde bizim hesap firması ile yaşadığım entegrasyon sorunları sebebiyle ciddi mağduriyetler yaşadım. Bu firmanın etsy.com ile sunduğu fatura entegratörü entegrasyonları maalesef düzgün çalışmamaktadır. Özellikle müşterilerin adres bilgileri panele yansımamakta ve fatura detaylarında herhangi bir adres bilgisi görünmemektedir. Bu durum, firmanın sunduğu entegrasyonun güvenilirliği ve profesyonelliği konusunda ciddi şüpheler uyandırmaktadır.

Firma, bu sorunu null şeklinde iletmiş olsa da, farklı çalıştığım lojistik firmaları aynı veriyi eksiksiz ve profesyonel bir şekilde çekebilmektedir. Ancak, bizim hesap ile çalıştığım süreçte sürekli olarak bu sorunla karşılaşmam, firmanın entegrasyonlarının işlevselliği ve teknik yeterliliği konusunda büyük hayal kırıklığı yaratmıştır.

Bu sebeple, bizim hesap firmasının entegrasyonlarını yeniden gözden geçirmesini ve profesyonel bir hizmet sunabilmek için gerekli düzenlemeleri yapmasını talep ediyorum. Müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik açısından bu durumun acilen düzeltilmesi gerekmektedir. 2 farklı firma ile sorunsuz çalışmaktayım fakat bu vatandaşların müşteri hizmetleri kısmında aynı şekilde müşteri karşıtı.

Haksız İptal Ücreti Ve Onaysız Sözleşme Yenilemesi Sorunu

28 Ekim 2025 14:51
haksiz-iptal-ucreti-ve-onaysiz-sozlesme-yenilemesi-sorunu-2.jpg
haksiz-iptal-ucreti-ve-onaysiz-sozlesme-yenilemesi-sorunu-1.jpg
Fatih sonuçtan çok memnun

04 Ağustos 2025 15:26
"Markada yaşadığımız sorun entegrasyon kısmına bakan arkadaşların telefon ile iletişim kurmamalarından kaynaklı gecikme oldu. En son salih veysel bey arayarak durumu izah edince sorunun kaynağını bulmuş olduk. Evrim hanım ve salih veysel beye teşekkür ederim."
Selçuk sonuçtan çok memnun

Selçuk
23 Mayıs 2024 22:29
"Aslı Hanıma teşekkürler. Şikayetimiz ile ilgilendi ve sonunda çözmeyi başardı."