Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Birkenstock Mutfak Terliği Yarılma Ve Mantar Taban

12 Kasım 2023 02:29

Merhabalar, öncelikle bu sorunu aynı modelde ikinci kez yaşadığım için bu markaya olan bütün güvenim yok olmak üzere. Markanın profesyoneller için ürettiği Birki serisi terlikten kullanmaktayım. Bu yıl içerisinde aldığım siyah modelin tabanında ayrılma meydana geldiği için firmaya şikayetimi ilettim ve gönderdim. Firma, doğrudan ücret iadesi yaparak beni mağdur etti. Güncel değeri o zaman 1500₺ iken, benim aldığım fiyattan (1050₺) iade keserek aynı terlikten göndermek yerine, aynı terlikten alabileceğim bir ücret iadesi de yapılmadı. Burada zaten yeterince mağdur olmuşken, iki sene önce aldığım terliğimde hiçbir sorun olmamasına rağmen, ikinci iç mantar tabanı almış olmama rağmen o da yarıldı ve mantar tabanı eriyerek yırtıldı ve koku yapmaya başladı. Bu durumda artık güncel değeri 2500₺ olan bu özel terliği çöpe atmak dışında hiçbir seçenek kalmıyor. Çünkü marka, sadece 1 yıl içerisindeki 6 aylık kullanımlarda sizlere yardımcı oluyor. Yani siz, bu terliğe bu ücreti böyle kısa sürede sizi idare edip sonra parçalanma ihtimalini bilerek almış oluyorsunuz. Piyasa muadili ya da imitasyonu olan sağlıksız ürünleri 1/5 fiyatına almanız mümkünken, Birkenstock alarak bu mağduriyeti yaşamanızı istemem. Belki birileri ilgilenir ve marka değerini korumak için yardımcı olur diye burayı kullanmak istedim.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
11 Temmuz 16:29
Birkenstock Terlikte 1 Yılda Yaşanan Ciddi Kalite Sorunları Ve Hayal Kırıklığı
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 17:03
Ayıplı Terlik İçin Değişim Reddedildi
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 18:55

09 Temmuz 2024 16:51
Boyner Birkenstock Terlik Defolu Teslimat
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Birkenstock Terlikte Kalite Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetiyle Yaşanan Mağduriyet

06 Kasım 01:24