Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell Hat Çıkarma Şikayet

13 Eylül 2024 20:13

Ben Bimcell hattımı Bimcell ilk çıktığında aldım, bilgilerimi BİM mağazasına verdim. Ardından 3 adet daha Bimcell hat aldım, yine bilgilerimi BİM mağazasına verdim. Bugün ilk aldığım hattımı 4.5G'ye taşımak için yedek hat talep ettim. Mağazadan yedek hat alabilmem için bilgilerimin güncellenmesi gerekiyormuş. Bilgilerimi güncellemem için müşteri hizmetlerini aramam gerektiği söylendi. Müşteri hizmetlerini aradım, bilgi güncellemelerini mağaza sorumlusunun yaptığı söylendi. Tekrar mağazaya gittiğimde mağaza sorumlusu bilgiyi güncelleyemediğini, sisteminin buna müsaade etmediğini söyledi. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, bu sefer müşteri hizmetleri Türk Telekom altyapısını kullandıkları için Türk Telekom şubelerinden bilgilerin güncellendiğini söyledi. Yani nereden nasıl bilgi güncellendiğini kendileri bile bilmiyorlar. Bence madem Türk Telekom hattının altyapısını kullanıyorsunuz, neden hatları BİM mağazalarında satıyorsunuz? BİM mağazalarında bilgi alıyorsunuz, o bilgilerin güncellenmesini neden Türk Telekom yapıyor? O zaman BİM mağazalarının hat satmasının bir anlamı yok ki. Şikayet hattınız bile yok. Ben bir aydır mağaza mağaza dolaşıyorum yedek hat çıkartmak için. Nasıl bir sisteminiz varsa, 20 tane mağazadan sadece 2 tanesi yedek kart çıkartabiliyor, diğerlerinde mağaza sorumluları 'sistem yok', 'sistem çalışmıyor', 'sistem müsaade etmiyor', 'sisteme giriş yapamıyorum' gibi sorunlarla karşılaşıyor. Acil çözüm.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell Pişmanlıktır. Hattımı Devir Edemiyorum

İlhan
02 Ağustos 2025 10:07

Ceyda
29 Aralık 2023 21:15
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Kasım 2023 11:42