Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell Pişmanlıktır. Hattımı Devir Edemiyorum

17 Kasım 2023 15:30

Bimcell hattımı devretmek istiyorum ama devir işlemini gerçekleştiremiyorum. Bimcell hattımı birinci derece yakınıma devir etmek için öncelikle hat satışı yapan BİM mağazasına gittim. Mağaza çalışanı hattı devir alacak kişi ile gelin dedi beraberce gittik yarım saat sonrasında farklı yerlerle görüşüp biz yapamıyormuşuz Türk Telekom işlem merkezine gidin dediler. Bimcell müşteri ilişkilerini aradık onlarda Türk Telekom'a gidin dediler. Türk Telekom işlem merkezine gittik hattı önce Türk Telekom'a taşıyacaksınız sonra devir yapacaksınız Bimcell'DEN Bimcell'E devir olmaz dediler. Açıkçası ne Bimcell'İN internet sitesinde ne de mağazalarda devir işlemlerine ilişkin bilgi yok. Bimcell müşteri ilişkisini çok kötü yöneten müşterisini perişan eden bir şirket. Yazıklar olsun sizin vereceğiniz hizmete. Hizmet yok.

22 Kasım 2023 14:21

Bimcell yetkilileri mesajıma hiçbir geri dönüş yapmadılar. Aynı zamanda müşteri hizmetlerinin devir için yönlendirdiği Türk Telekom Hizmet noktaları da Bimcell hattı devredilemez önce hattı taşıyıp başka bir operatöre veya Türk Telekom'a sonra devir yapabilirsiniz cevabını aldık. Hattımı devir edemediğim gibi yanlış yönlendirmelerle bir sürü zaman da kaybettim. Bimcell hattı devredilemiyor. Bunu kimse baştan söylemiyor. Mağaza müşteri hizmetleri üç maymunu oynuyor. Ülkemizin büyük bir şirketine hiç yakışmıyor.

Kübra
Kübra

Merhabalar bende öğrenci desteğinden yararlanmak için babamın üstünden kendi üzerime almak istiyorum da siz halledebildiniz ya da nasıl hallettiniz

Serdar

Yeni bir hat alarak sorunu çözdük mecburen.

Saffet sonuçtan hiç memnun değil

Saffet
03 Temmuz 2023 16:12