Binden 29.05.23 tarihinde Osmanoğlu kazandibi aldım. Akşam tatlıdan bir kaşık aldığımda tadı ciddi anlamda kötüydü, hatta midemi bulandırdı. Tatlı içinde baktığımda farklı sarı bir katran vardı, şekerlenmiş mi başka bir şey mi olmuş bilmiyorum ama beğenmedim. Son kullanma tarihine daha var oysa ki! ...
BİM'den aldığım Osmanoğlu ramazan şerbeti aldım. Fakat tarihi geçememiş olmasına rağmen ekşimiş ve bozulmuş olduğunu fark ettim. Eksi bir asitli içeceğe dönüşmüş tadına bakmadan çocuğum içmiş bulundu. Fişi olsa götürecektim. Kapağı açılmamış ürün nasıl bozulur anlamıyorum.
29 Mayıs 2023 tarihinde saat 17.23'te kazandibi aldım. Eşim yedikten sonra fenalaştı. Tarihe baktığımda tarihi geçmiş ürünü vermişler. Her türlü hakkımı talep ediyorum. Bu şekilde oluşan sorumsuzluğu asla kabul etmiyorum. İlgili kurumların ilgilenmesini istiyorum.
BİM'den Osmanoğlu profiterol ve kazandibi tatlılarını genelde çoklu alırım 10 adet üstü gibi son iki kez aldıklarım tarihi geçmemiş fakat tadı bozuktu güneşte kalmış gibiydiler. Pişman oldum aldığıma gıda sonuçta bir daha almayacağım toplatılsın bu ürünler.
Profiterol ve sütlaç almıştım fakat ikisinin de SKT süresi 1 hafta olmasına rağmen ekşimişti ve bozuktu. İkisini de yiyemedik, çöp oldu. BİM'den alınmıştır. Ambalajında herhangi bir sıkıntısı yoktu. Sütlacın yarısı ekşimişti, diğer yarısını yedim. Zehirlenirsem hakkımı helal etmiyorum.
Biz BİM'den Osmanoğlu Tatlılarından aldık. Supangle küflü çıktı. Geçen hafta Kıbrıs tatlısı aldım, o da ekşimiş ve sertleşmişti. Tuhaf bir tadı vardı. Uyarmamıza rağmen hala küflü ve ekşimiş ürünler var. Severek yediğimiz tatlılardan şu an tiksindik ve almak istemiyoruz.
BİM'in Osmanoğlu markasının Kıbrıs tatlısını 2 gün önce aldım. Bugün yemek için açtığımda küflü çıktı. Üstelik 27.05.2023 tarihli olmasına rağmen, açıkçası bu durum beni üzdü. Fark etmeden çocuklarım da açıp yiyebilirdi. BİM her zaman alışveriş yaptığım bir market. Tatlıları da bu ara çok bozdu, sür...
Bugün BİM'den supangle aldım küflü çıktı tarihi geçmemiş son kullanma tarihi 24:05:2023 bugün tarih 22:05:2023 ama küflenmiş kesinlikle bir daha almam iy kusuyordum az daha o küf görünmese temiz diye yiyeceğim Osmanoğlu değil Küflü oğlu olması gerek.
BİM'den aldığım 10K/10S/11P üretim kodlu profiterol bozuk çıktı. Bu kaçıncı denk gelişi, yeter artık! Bu ürünleri kaldırın. İnsanları yanıltmaktan başka bir şey değil. Bu insanların sağlığıyla oynanıyor.
BİM marketten aldığım osmanoğlu sütlaç tatlısından iki tane kıl çıktı, kılları çıkartırken videoya da çektim. Bu marka bu kadar çok pis miydi? Her zaman aldığım bir tatlı markasıydı, çoğunlukla profiterol alıyordum kim bilir neler neler oldu. Eğer videoyu buraya koyamazsam firmaya iletebilirim
BİM'den aldığım Osmanoğlu marka profiterol basbayağı küflü çıktı. Geri iadeye götürdük ve para iadesi yapıldı ancak neden bunu yaşatıyorsunuz. BİM gibi geniş bir firma neden küflü ürün satıp müşterisini mağdur ediyor? Ben tekrar markete geri gidip tekrar iadeyle uğraşmak zorunda değilim ancak sizler...
BİM' den almış olduğum osmanoğlu Kıbrıs tatlısı'nın küflü çıktı. Fiyatları arttırmaya gelince her şey tıkır tıkır ama insan sağlığı gelince alırlar mı? Bu nasıl bir insan dışı harekettir. Mağduriyetimi dikkate almanızı rica ediyorum. Teşekkürler.
11/05/2023 tarihinde BİM'den osmanoğlu profiterol aldım son kullanma tarihi 16 Mayıs olmasına rağmen bozuk çıktı aşırı mide bulandırıcı kokusu var, tarafıma dönüş yapılmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.
Osmanoğlu Kıbrıs tatlısı aldım tarihi geçmemesi rağmen küflü çıktı bu arada biz 3 tanesini yarılamış olduk. Şu an 1 tanesi açılmadık üzerinden gözüküyor. Yedik inşallah sağlığımızla alakalı bir sıkıntı olmaz firma bence bir dahaki ürünlerinde dikkat etmeli, insan sağlığı daha fazla önemsenmeli.
Manisa ili Akhisar ilcesindeki BİM den aldığım 6 paket Osmanoğlu fırın sütlaç hepside bozuk çıktı soğuk zinciri bozulmuş. Çocuklarımıza yediriyoruz insan hayati bu kadar ucuz olmamalı. Gerekli görselleri de ekledim barkod detayları mevcut. Şikayetimin dikkate alınıp geri dönüş yapılmasını bekliyorum
08.05.2023 tarihi saat 19.06'da BİM'den aldığım osmanoğlu damak tadı profiterolün 2 paketi de küflü çıktı gereğinin yapılmasını arz ederim. Son kullanma tarihi 12.05.2023 görünüyordu. En kısa zamanda dönüş rica ediyorum. Fiş no: 000477 adres: i̇nönü Mahallesi, hakan Caddesi no:79 (BİM market).
BİM marketten Osmanoğlu marka hazır sütlaç ve supangle aldık. Daha son kullanma tarihine 3 gün olduğu halde küflenmiş ve küf bakıldığında belli olmayacak şekilde. Yenildiğinde inanılmaz bir küf tadı geldi. Son kullanma tarihi gelmeden küflü ürün satan ve insanların sağlığıyla oynayan BİM marketi kın...
07 Mayıs 2023 tarihinde BİM'den aldığım Osmanoğlu Profiterol'un içinden yumurta kabuğu çıktı. Bir önceki aldığımda da tarihi geçmemiş ve yeni almış olmama rağmen ekşimişti ona aldırış etmedim ama içinden yumurta kabuğu çıkması kabul edilemez bir durum buna bir çözüm bulunmalı.
Bozuk kazandibi,
İçinde sarı yapışkan bir sıvı var, tadı bir süre sonra kötü geliyor. Bozuk olduğu belli, kadife tatlısını hep tüketiyoruz ama kazandibi hayal kırıklığı yaşattı, senden beklemezdik osmanoğlu, tatlıların doğru saklanması için bir çözüm bulmalısınız. :/ Videonun çekilme tarihi 3 Mayıs...
BİM henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.