BİM Hizmet Sorunu Yaşadım

Sevin
08 Nisan 2024 03:57

Küçükçekmece İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi'ndeki BİM mağazasına defalarca gitmeme rağmen sürekli aynı sorunla karşılaşıyorum. Bugün kasada ciddi bir yoğunluk vardı ve bir kasiyer arkadaşa ek kasa açılmasını talep ettik. Ancak D**** isimli bir çalışanınıza durumu izah ettiğimde, para saymakta olduğunu ve kasa açamayacağını söyledi. Konuyu ısrarla savundu ve diğer çalışanların da kasa açmasına izin vermedi. Bu yüzden ürünlerini bırakıp ayrılan müşteriler bile oldu. Kimse bu tür bir tepkiyi hak etmiyor ve bu, yaşadığım ilk sorun değil. Sürekli aynı kişiyle aynı problemi yaşıyoruz. Şikayetçi olacağımı belirttiğimde 'istediğin yere şikayet et' yanıtını aldım. Bu durumun bir an önce incelenmesini rica ediyorum. Yıllardır aynı yerde ikamet ediyorum ve evime yakın olduğu için bu BİM mağazasını tercih ediyorum. Ancak bu hanımefendi yüzünden artık mağazanızı tercih etmekte zorlanıyorum ve evime daha uzak olan BİM mağazalarına gitmeye başladım.

Sena sonuçtan çok memnun

Sena
04 Ağustos 2024 20:47
"BİM genel müdürü Numan beye ilgi ve alakaları için teşekkür ederiz. Sorunumuzu anlayıp güzelce çözüm ürettiler. Tekrardan teşekkür ediyoruz."
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
16 Mart 2024 18:33

BİM Mağazasında Sürekli Uzun Kasa Sırası Ve Çalışanların İlgisiz Tavrı

Murat
15 Eylül 21:28

BİM Kasiyer Laubaliliği Kasa Açmama

Burak
04 Aralık 2023 20:08
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
19 Şubat 18:20