Semih sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 11:06

Beymen'den 10.560 TL vererek Parfüm de Marly - Sedley parfüm aldım. Kargo geldi. Kutuyu açtığımda parfüm kutusu kırılmasın, zarar görmesin diye hava kabarcıklı poşetlere sarılmamış, direkt kutunun içine koyulmuş. Jelatinini dikkatle açmaya çalıştım ama yukarıdan hafif yırtıldı. Alt jelatinin üzerinde Hakersan İnşaat a. Ş. Tarafından ithal edilmiştir bandrolü vardı (Beymen'de bu şirketin ne alakası varsa). Parfüm de Marly markasının her parfümünde kutuyu açınca küçük bir kitapçık çıkar. O yoktu ve kutunun açma kapağındaki kartonda duran amblemler ezik büzüktü (orijinalinde net belli ve kusursuzdur). En kötü tarafı ise kutudaki parfümün başının geçtiği muhafaza eden karton yırtılmıştı. Sanki biri zorlayıp çıkarmış ve yırtılmış, sonra yerine koyulmuş gibiydi. Bugün iade edeceğim, inşallah bir sorun ile karşılaşmam. Tuhaf olan ise bu parfümü bir aydır çeşitli sitelerden sorduğumda daha ucuza alabilecekken Beymen'i tercih ettim. Orijinalliği konusunda Beymen'in beni yanıltması, ülkede artık güvenilir kaynakların kalmadığının kanıtı gibiydi. Üzüldüm. İade hakkında ise çözüme ulaşır veya ulaşmazsa yazacağım.

03 Temmuz 2024 15:26
Beymen Deformeli Parfüm Mağduru

İadem kabul edildi ve param geri yattı. Dahada ilginç saçma markaya yakışmayan bir olay oldu şoktayım. Ben yeniden 27 haziranda şikayetimden 14 gün sonra bu parfümü sipariş verdim Beymen'den. Sonra 1 temmuzda geldi ve ne göreyim. Eski yolladığım iade ettiğim deformeli olarak kabul edilen ürün bana geri olarak patlak bir kargo paketinde yollanmış. İnanamadım şok geçirdim. Beymen gibi kendi kanıtlamış bir marka nasıl böyle bir şey yapabilir anlamış değilim. Müşteri hizmetlerine telefon ile mail ile ulaştım gerekli birimlerle görüşmek istiyorum bana geri dönüş lütfen dedim ama ilgilenen maalesef olmadı. Klişe sözlerle maillerle dönüş yapıldı. Beklemedeyiz

Barış
Barış

Merhaba, aynı sorun bende de var süreç ne durumda

Semih

Öncelikle geçmiş olsun 4-5 kere daha gidip geldikten sonra Beymen'den bir yetkili arayıp direk mağaza personeline yönlendirdi süreci o takip etti ve çözüldü

Harun
15 Kasım 2023 20:46
Beymen'den Alınan Parfümde Yaşanan Sorun
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
13 Haziran 2025 12:37