Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Yatakta Çökme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Metehan
16 Kasım 2024 13:31

20.07.2023 tarihinde Bellona'nın Kudaş Maraş şubesinden BA12023000007747 numaralı fatura ile almış olduğum "caprice yatak 090x190" üründe yatağın orta kısmının çökmesi sebebi ile 21.10.2024 tarihinde 462 341 25 51 numaralı yetkili servis ile görüştük. 23.10.2024 tarihinde eve gelerek ürünü incelediler ve yayların kırık olduğunu, bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek ayrıldılar. Birkaç gün sonra Kudaş Maraş şubesine kendim giderek personel ile görüştüm. Bana tekrar servisi aramamı ve olumsuz yanıt gelmesi halinde şikayet oluşturabileceğimi söylediler. 04.11.2024 tarihinde tekrar yetkili servis ile görüştük. Bize yatağın yayının kırık olduğunu, bu zamana kadar böyle bir olayla karşılaşmadıklarını, durumun kullanıcı hatasından kaynaklandığını söylediler. Tekrar gelmeleri halinde yatağın alınıp, onarılıp, geri getirilmesi sonucunda 2500 TL küsur servis ücreti istenileceğini belirttiler. Bunun üzerine Kudaş Maraş şubesi ile görüştük, kendilerinin bir müdahalede bulunamayacaklarını söyleyerek tekrar servisle görüşmemizi istediler. Bu sebeplerden dolayı konunun takibini yaparak mağduriyetimizin giderilmesini sizlerden arz ederiz.

16 Kasım 2024 13:35 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

22 Kasım 2024 11:14

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Bellona'dan Aldığımız Yatak Çöktü, Çözüm Yok

Oğuz
21 Şubat 2025 21:44
Bellona'dan Aldığımız Yatak Çöktü, Çözüm Yok
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 15:35

Furkan
01 Haziran 2024 10:25
Bellona Yatak Kalitesizliği Ve Çökmesi
Rami sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 17:39
Bellona Yatakta Tekrarlayan Kırılma Sorunu
Bellona Yatakta Tekrarlayan Kırılma Sorunu
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

6 Ayda İkinci Kez Çöken Yatak, Çözüm Sunulmuyor!

Fikret
24 Ağustos 2025 23:10