İETT İstanbul Kart Sistem Saçmalığı

10 Şubat 2024 22:18

Oğlumun ücretsiz engelli kartı var ancak kullanımı sırasında çok zorlanıyoruz. Bizi oldukça zorlayan bir sisteme tabi tutulmuş durumdayız. Çocuğum okula gitmektedir ve bu nedenle hafta içi her gün aynı güzergahı kullanmaktadır. Ayrıca cilt hastalığı sebebiyle haftada üç gün fototerapi için hastaneye gitmek zorundayız. Durumu izah etmek için iletişime geçiyorum ve şikayetimi bildiriyorum. Ancak aldığımız yanıt genellikle aynı oluyor: Sık sık aynı güzergahları kullanmak kartın usulsüz kullanıldığı anlamına gelebilir ve kartınız iptal edilebilir. Ancak biz, özel ihtiyaçları olan çocukların aileleri olarak onları topluma kazandırmak için çaba sarf ederken, bu durum bizi mağdur ediyor. İETT'nin bu çocukları evde tutmamızı mı istediğini anlamakta güçlük çekiyorum.

14 Şubat 2024 15:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Fatma Y. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Yanlış Kart Kullanımı Nedeniyle Haksız Ceza

13 Mart 2025 15:45

23 Eylül 2024 13:13
BELBİM (İstanbulkart) Anne Kartım Bilinçsiz Şoförleriniz Yüzünden Kapatıldı.
Nezih sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 00:13
Öğrenci Kartı Kullanımında Haksız Usulsüzlük İddiası