BELBİM (İstanbulkart) İBB Dosyamla İlgilenmiyor

26 Mayıs 2023 13:14

İBB dosyamla ilgilenmiyor
4 Nisan 2022 tarihinde binmiş olduğum otobüste içerisinde yüklü miktarda ziynet eşyası bulunan çantam başkası tarafından alındı. Olaydan yarım saat sonra ikamet ettiğim adrese en yakın karakola başvuru yaptım. İETT Müdürlüğünden kamera kayıtları alındı. Çantayı çalanlar belli. 16.06.2022 tarihinde ise karakol tarafından savcılık izni ile ilgili otobüsün olay saatlerindeki İstanbul Kart bilgi dökümleri belim AŞ'den istendi.
Bugün itibariyle 60 gün geçmesine rağmen Belbim a. Ş 2022/1207-1 sayı ve 15.06.2022 tarihli resmi yazıya hala cevap vermedi.

26 Mayıs 2023 12:59

Belbim a. Ş 2022/1207-1 sayı ve 15.06.2022 tarihli resmi yazı 4 Nisan tarihinde binmiş olduğum otobüste içerisinde yüklü miktarda ziynet eşyası bulunan çantam başkası tarafından alındı. Olaydan yarım saat sonra ikamet ettiğim adrese en yakın karakola başvuru yaptım. İETT Müdürlüğünden kamera kayıtları alındı. Çantayı çalanlar belli. 16.06.2022 tarihinde ise karakol tarafından savcılık izni ile ilgili otobüsün olay saatlerindeki İstanbul Kart bilgi dökümleri belim AŞ'den istendi. Bugün itibariyle 14 ay geçmesine rağmen Belbim a. Ş 2022/1207-1 sayı ve 15.06.2022 tarihli resmi yazıya hala cevap vermedi. İlgililerin ihmalkarlıklarını size şikayet ediyor ve mağduriyetimin giderilmesi için gerekli bilgi, belge ve dökümanların gerekli mercilerle paylaşılmasını ve problemimin nihayete erdirilmesini talep ediyorum.

26 Mayıs 2023 16:39 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Salih Y. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Salih
Salih
26 Mayıs 2023 18:22

Oradan da 1 yıl içerisinde 3 sefer yazdım, her seferinde geri dönülecek dendi ama hiçbir şekilde dönüş yapılmadı.

Aynur sonuçtan çok memnun

30 Aralık 2024 22:42

04 Eylül 2024 00:59
5 Yıllık Mağduriyet Belbim
5 Yıllık Mağduriyet Belbim
Şükran sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 14:06
İstanbul Kart Yükleme Sorunu: Kayıp 100 TL'nin Peşinde

BELBİM (İstanbulkart) İBB 153 Çözüm Merkezi Aracılığıyla Çözemedik Buradan Ne Olacak Bakalım

13 Haziran 2024 16:24

05 Ağustos 2024 23:01