Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 13:25

15.07.2023 tarihinde Beko dan klima satın aldım.
22.07.2023 tarihinde klimanın montajı yapıldı.
2 gün kullandıktan sonra klimanın soğutmadığını fark ettim
25 Temmuz tarihinde servis talebinde bulundum
28 Temmuz tarihinde servis geldi. Klimanın gazının eksik olduğunu herhangi bir sorun olmadığını gaz işlemini tamamlayıp ayrıldılar.
30.07.2023 tarihinde soğutma performansında düzelme olmadığını fark edip tekrardan servis talebi açtım.
05.08.2023 tarihine randevu verdiler, gelen servis doğru frekansta çalışmıyor kartında sorun var kart talebi yapacağız dedi.
16.08.2023 tarihinde klimanın kart değişimi yapıldı fakat üründe düzelme gerçekleşmedi.
18.08.2023 tarihinde ürünün değişimi ya da iade edilmesi için Beko dan yeni talep oluşturdum.
22.08.2023 tarihine Arçelik olarak servis günü verdiler. (ürün Beko ve Beko servisinden talep oluşturdum.)
gelen servis kalibrasyon ayarından emin olamadığım termometre ile ölçümler yaptı ve doğru çalıştığını söyledi. Süreci merkez ile görüşürsünüz dedi.
Aldığım ayıplı ürün ve servis süreci sonrası klimanın yenisi ile değiştirilmesi ya da ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum

22 Ağustos 2023 15:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ragıp
Ragıp

Aynen benimkinde de sogutma sıkıntısı var ve kesinlikle yardımcı olmuyorlar

Ferhat

Yaklaşık 10 senedir endüstriyel soğutma sistemleri üzerine çalışmaktayım. 2 senedir de kendime ait Endüstriyel soğutma firmam var. Bu üründe tasarım ve mühendislik olarak sorun olduğunu düşünüyorum. Sorun çözüme kavuşturulmaz ise akredite firmalar ve bilirkişiler ile raporunu hazırlatacağım.

Filiz sonuçtan memnun

Filiz
22 Temmuz 2023 12:22
"Şikayetim marka ile ilgili değil, markanın ürünlerinden memnunum. Müşteri temsilcisine de belirttiğim gibi yaz aylarında servise ulaşım çok zor oluyor dolayısıyla servis sayısının artırılması gerekli... Yine de emeği geçenlere teşekkür ederim"
Serenay sonuçtan hiç memnun değil

Serenay
16 Temmuz 2023 21:36
İshak sonuçtan hiç memnun değil

İshak
25 Temmuz 2023 23:19