Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Temizlik Yapamayan, Çöpünü Geri Boşaltan Beko Dik Süpürge

29 Mayıs 2023 20:42

Bir süpürge nasıl topladığını geri bırakır merak eden Beko şarjlı dik süpürge alsın
2 dakika temizlik sonrası 15 dakika makineyi dağıtıp sıkışan pisliği arıyoruz. Ufak bir çekirdek kabuğu çıkıyor. Topladığı çöpleri bir anda bir yere bırakıyor. Satıcı tüketici heyetine git diyor. Oradan elimiz boş döndük. Servis kullanım hatası raporu ile geri gönderiyor. Zaten gitti geldi. Beklerken garantisi de doldu.
Beko'ya ait hiçbir ürün almam artık.

profile profile
30 Mayıs 2023 10:15 (Şikayetten 13 saat sonra)
02 Haziran 2023 14:01

Hala servis kaydı açıyorlar Servislik bir durum yok diyorum Makinenin üretimsel bir sorunu var Arızası yok diyorum makine problemli Serviste yine arayıp geliriz servis ücreti yansır diyor Kısır döngüye girdi iş Aramış olmak için arıyorlar bir çözüm üreten yok Ben küçük bir esnafım müşteri şikayet ettiği zaman zararı sineye çekip çözüm üretiyorum Koskoca marka içi boş Bugünlere nasıl geldiler bilmiyorum

07 Haziran 2023 01:05

Videoyu izletin lütfen

Merve

Aynı dertten muzdaribim. Bu süpürgeden iki tane aldık anneme ve bana. Anneminki sorunsuz çalışıyor. Benimki aybi sizin dediğiniz gibi topladığı pislikleri makineyi durdurduğum an yere bırakıyor. Çeyizime almıştım paketini yeni açtım ama 3 sene önce aldığım için garantisi de bitmiş ne yapacağımı şaşırdım. Size bir çözüm bulunabildi mi?

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
29 Temmuz 2024 00:24
Beko Dik Süpürge Şikayet
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 23:49
Görkem sonuçtan çok memnun

Görkem
01 Aralık 2024 23:05
"Hızlı çözüm için teşekkür ederim"
Beko Kategorileri