Gaziantep Beko Klima Servisi

Hasan
14 Ağustos 12:01

1,5 ay önce Gaziantep'te bir Beko bayisinden 41265 HP Aktif Hijyen Plus inverter model klima aldım. Öncelikle gelen servis birkaç kez yapmaları gerektiği konusunda uyarmış olmama rağmen vakumlama işlemini yapmadı. Montajdan birkaç gün sonra klima iç ünitesinin boru bağlantı yerlerinden baloncuk sesine benzer sesler gelmeye başladı. Daha sonra servis çağırdım, 3-4 gün sonraya randevu verildi. Servis notunda da sorunu anlatarak ciddi bir problem olabileceğini, alüminyum borularda montaj sırasında çatlak Meydan gelebilmiş olabileceğini belirttim ki servis hazırlıklı gelsin. Fakat randevu günü servis gelmedi, haber de verilmedi ve ben bütün günümü boşuna evde onları bekleyerek geçirdim. Aynı gün akşam sistemde kontrol ettiğimde sanki gelmişler gibi randevu durumunu ''Randevu tamamlandı.'' ve iş durumunu ''Fiş ofiste kapatılacak.'' şeklinde değiştirmişler. Ertesi gün Beko müşteri hizmetlerini arayıp durumun hiç hoş olmadığını ve servisten şikayetçi olduğumu söyledim. Onlar da not aldıklarını söylediler ve bana tekrar birkaç gün sonrasına randevu verdiler. Ama o da ne, yine bütün günümü ayırmış olmama rağmen randevu gününde ne gelen var ne de bir arayan. Tekrar internet üzerinden randevu durumunu kontrol ettiğimde gördüm ki servis gelmediği halde randevu durumunu tekrar '' Randevu tamamlandı.'' ve iş durumunu da ''Emanet ürün verildi.'' olarak değiştirmiş. Yalancı servis ne evime geldi ne de emanet ürün verdi. Bunu görünce internet üzerinden servise yaptıklarının ahlaksızlığına dair güzel bir not ilettim. Ertesi Cumartesi sabahı saat 08.30'ta Gaziantep Beko müşteri hizmetleri dalga geçer gibi telefonumu 1 Sn. Çaldırıp kapattı. Yine belli ki biz aradık açmadı demek için böyle bir yola başvurdular. Klima konusunda maalesef hem servis hem vakumlama işlemi hem de alüminyum boru kullanmaları sebebiyle yerli markalar sınıfta kalıyor. Özellikle Gaziantep Beko klima servisi içler acısı durumda. Gaziantep'te klima alacaklar bunu göz önünde bulundursun. Ben pişman oldum. Sonra benim gibi kendinizi burada ya da hukuki yollara başvururken bulursunuz.

14 Ağustos 13:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Beko Müşteri İletişim Merkezi

Hasan
19 Eylül 13:03

Şikayetimi yazdığım zaman dalga geçer gibi 2 kere çaldırıp kapattılar. Sonra yine ben peşlerinden koşmak zorunda kaldım. Bir çözüm sunacaklarına inancım kalmadığı için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Beko Yeni Alınan Ürün Kurulum Sorunu

Erdinç
04 Haziran 13:13
"Gelen teknik servis çok iyi ve anlayışlıydı bilgilendirmesi içinde teşekkür ederim Beko klimayı iyi bir şekilde temsil etti"

Beko Ödemesini Yaptığım Klimayı Göndermedi

Yasin